“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Voorbeeldbrief voorstel all-in huurbedrag splitsen

  • Laat jouw huurprijs splitsen in kale huur en service kosten.
  • Download onze gratis voorbeeldbrief en pas deze aan naar wens.
9,5
Klanten vertellen

1260 beoordelingen

Lees voor

Betaal jij een all-in huurprijs? Dat is in veel gevallen niet verstandig. Op deze manier weet je niet wat de kale huur is en wat de extra kosten zijn. Hierdoor kan je bijvoorbeeld bepaalde toeslagen mislopen. Vraag daarom aan jouw verhuurder om het huurbedrag te splitsen in kale huur en service kosten. Dit doe je in eerste instantie schriftelijk. Maak hiervoor gebruik van onze voorbeeldbrief. Je kan de brief aanpassen naar je eigen persoonlijke situatie. Bedenk zelf een redelijk voorstel voor de splitsing van de all-in huurprijs en stuur de brief vervolgens aangetekend naar de verhuurder.

Gaat de verhuurder niet akkoord of krijg je geen reactie? Dan kan je binnen 6 weken na de voorgestelde ingangsdatum verdere hulp inschakelen. Bel ons voor meer informatie op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten).

Tip:
Een hoop problemen kunnen voorkomen worden door jouw huurcontract te laten controleren voordat je tekent. Onze huurrecht advocaten kunnen zowel huurder als verhuurders helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Download onze gratis voorbeeldbrief splitsing all-in huurprijs

Of bel ons voor vragen op 088-6002811
gebruikelijke belkosten

Meer informatie