“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Voorbeeld loonvorderingsbrief

  • Vorder jouw loon wanneer jouw werkgever deze niet betaalt.
  • Onze specialisten helpen jou direct!
9,5
Klanten vertellen

1296 beoordelingen

Lees voor

Vorder jouw loon indien jouw werkgever je loon te laat of niet betaalt. Jouw loon is een recht! Wacht niet te lang en vorder jouw loon zo snel mogelijk. Onze juridische specialisten pakken jouw zaak direct op zodat jij krijgt waar je recht op hebt.

Stappen bij loonvordering

  1. Schakel juridische hulp in: Schakel direct onze hulp in! Jij hebt recht op jouw loon en wij regelen dit voor je! Wanneer je ons belt bespreken we jouw persoonlijke situatie en bespreken we vrijblijvend wat de juiste vervolgstappen zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste stappen zet. Als je dit wil brengen we je in contact met een arbeidsrecht specialist die de zaken voor jou oppakt. Onze advocaten kunnen eventueel een kortgedingprocedure opstarten voor de loonvordering en het eisen van de wettelijke verhoging en wettelijke rente.
  2. Stuur een loonvorderingsbrief: Wil je het eerst zelf proberen? Stuur jouw werkgever dan zo snel mogelijk een brief waarin je jouw loon vordert.  Deze brief noem je de loonvorderingsbrief. Download onze voorbeeldbrief en pas hem aan naar wens. Werkt dit niet? Neem dan alsnog contact op met ons.
Let op:
Wat de situatie ook is, je hebt altijd recht op loon. Ook als je een conflict met de werkgever hebt of wanneer je niet naar behoren functioneert. Zorg dus dat je met onze hulp krijgt waar jij recht op hebt!

Download hier onze voorbeeldbrief voor loonvordering

Of bel ons voor vragen op 088-6002811
gebruikelijke belkosten

Meer informatie