De letselschade die je hebt opgelopen naar aanleiding van bijvoorbeeld een ongeval of medische fout kan je verhalen op de tegenpartij. Je kan zowel de materiële als immateriële schade verhalen. Door letselschade kan de toekomst er ineens heel anders uitzien. Zowel lichamelijk als psychisch kan letsel veel impact veroorzaken. Zorg dat je de zaak zo goed mogelijk afwikkelt. Dit doe je door de hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat heeft de juiste kennis en ervaring om de zaak zo goed mogelijk af te wikkelen.

Waarom een letselschade advocaat?

Als slachtoffer zitten de emoties vaak hoog. Je hebt vaak al je energie al nodig voor het verwerken van alles. Toch is het ook van groot belang om de juridische kant goed te regelen. Je hebt hier als slachtoffer niet de kennis en expertise voor. Daarbij zie je als slachtoffer soms de schade of de toekomstige gevolgen van de schade over het hoofd. Soms kan schade ook impact hebben op uw toekomst. Bijvoorbeeld dat je door het ongeval bepaalde carrièrestappen misloopt of dat de medische kosten behoorlijk oplopen. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat je jouw leven weer zo goed mogelijk kunt oppakken zonder financiële schade.

Verzekering en aansprakelijkheid

De meeste mensen zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid bij letsel. De meest voorkomende verzekeringen zijn de WA verzekering en de verplichte autoverzekering. Na een ongeval met letsel krijg je waarschijnlijk te maken met verzekeringsmaatschappijen. En hoewel daar doorgaans goed opgeleide professionals werken is het toch belangrijk een advocaat in te schakelen. Niet alle schades zijn gedekt via een verzekering. Bovendien is een letselschade gespecialiseerd in het onderhandelen, eventueel procederen en zal alles in het werk stellen om jouw schade te claimen. Het is dan ook niet voor niks dat wettelijk is geregeld dat verzekeraars je moeten wijzen op de mogelijkheid om zelf een letselschadeadvocaat in te schakelen.

Let op:
Letselschade advocaten hebben als doel, dat jij je leven weer zo goed mogelijk kunt oppakken zonder financiële zorgen. In de meeste gevallen worden de kosten voor de advocaat volledig op de tegenpartij verhaald. Laat je om die reden altijd goed informeren over de mogelijkheden. Onze juridische adviseurs staan jou graag vrijblijvend te woord.
Bel ons op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in.

Kosten letselschade advocaat

In de meeste gevallen worden de kosten van de letselschade advocaat volledig verhaald op de tegenpartij. Het kost jou dan niets. Een goede letselschade advocaat kan meestal een schatting maken of de kosten volledig kunnen worden verhaald op de tegenpartij. Je kan dan een overwogen keuze maken.

Letselschade advocaat bij jou in de buurt

Wil je weten of jouw letsel verhaald kan worden? Bel onze medewerkers op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten). Zij nemen jouw zaak met je door en indien nodig brengen ze je in contact met een letselschade advocaat bij jou in de buurt. Wij werken samen met letselschade advocaten door heel Nederland. Er zit dus altijd iemand bij jou in de buurt. Alle letselschade advocaten met wie we samenwerken hebben ruime ervaring met letselschade zaken. Wij vinden de ervaring en deskundigheid van een advocaat zeer belangrijk. Een goede uitkomst van jouw zaak is belangrijk en dat begint met de juiste advocaat.