“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Conflicten

  • Vermijd conflicten door het opstellen van duidelijk algemene voorwaarden en contracten. Een specialist helpt je hierbij.
  • Wij brengen je graag in contact met de juiste specialist.
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Ook als ondernemer kun je met conflicten te maken krijgen. Of het nou een conflict is met de verhuurder van je kantoor, een zakenpartner, een leverancier of met een personeelslid of klant. In al deze situaties is het belangrijk om te weten wat je rechten en plichten zijn. Alleen dan kan je op de juiste manier reageren. Laat je dan ook altijd goed informeren door een specialist op het gebied van ondernemingsrecht indien je een conflict met iemand hebt.

Contracten en algemene voorwaarden

Veel conflicten zijn te vermijden door het opstellen van goede contracten en duidelijke algemene voorwaarden. Als je in de contracten heel duidelijk aangeeft welke afspraken er zijn gemaakt, dan kunnen hier verder ook geen discussies meer over ontstaan. Ook de algemene voorwaarden spelen hierbij een belangrijke rol. Laat als ondernemer je basiscontracten en je algemene voorwaarden altijd even nakijken door een jurist. Zo weet je zeker dat je alle risico’s hebt uitgesloten.

Toch conflict

Toch kun je, ook met perfecte contracten en algemene voorwaarden, conflicten nooit helemaal vermijden. Iedere ondernemer krijgt wel eens te maken met een wanbetaler of met bijvoorbeeld ontslag van een personeelslid. Je kunt dan het beste een jurist of advocaat inschakelen om je te helpen. Op die manier kun je de schade vaak beperkt houden en weet je ook zeker dat je juridisch alles volgens het boekje doet.

Advocaat ondernemingsrecht

Heb je vragen, wil je meer weten over jouw rechten als werkgever of ben je benieuwd of een ondernemingsrecht advocaat je kan helpen bij jouw zaak? Wij helpen je graag verder. Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier belt één van onze juridische specialisten jou zo snel mogelijk vrijblijvend op om de zaak met je door te spreken. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en goed inschatten of er inderdaad juridische hulp nodig is. Indien dit het geval is kijken wij altijd wie jou hier het beste bij zou kunnen helpen. Natuurlijk mag je ons ook altijd zelf even bellen. Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten).