Heb je een juridisch probleem? Dan kun je altijd bij ons terecht voor gratis advies. Of het nou gaat om scheiden of ontslag, alimentatie of een erfeniskwestie, wij helpen je graag verder. Als je te maken hebt met een juridisch probleem is het altijd verstandig om je goed te laten informeren. Daarom hebben wij over veel onderwerpen een aparte website gemaakt. Op onze sites vind je uitgebreide informatie over het desbetreffende onderwerp.

Wij vinden het belangrijk dat deze informatie voor iedereen goed te begrijpen is. Daarom hebben wij geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk te beschrijven.

Kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen om jouw situatie door te spreken met onze juridische medewerkers. Zij geven je advies waar je mee verder kunt.

Hieronder vind je een selectie van onze websites:

Alimentatiewijzer

Meer informatie

Op Alimentatiewijzer.nl vind je alle informatie met betrekking tot alimentatie. Alimentatie is een beladen onderwerp. In een periode waarin wantrouwen en emoties overheersen is de behoefte aan onpartijdigheid groot. Maar ook jaren na de scheiding blijft alimentatie een gevoelig onderwerp. Waar de ene partner meer wil ontvangen, wil de ander juist minder betalen. Wat is reëel? Waar heb je recht op? Maak gebruik van onze berekenmodules wanneer je een indicatie wil van de hoogte van de alimentatie. Heb je een officiele berekening nodig? Ook dit bieden we tegen een scherp tarief aan.

Erfwijzer

Meer informatie

Erfwijzer.nl biedt informatie voor verschillende fases rondom het overlijden. Zowel voor mensen die tijdig de nalatenschap willen regelen, als nabestaanden van een overleden familielid kunnen op Erfwijzer.nl terecht. Je vindt informatie over uitvaarten, testamenten, erfenissen en asbestemmingen. Samen met onze samenwerkende partners proberen wij zoveel mogelijk informatie en hulp te verschaffen.

 

 

Ontslag-krijgen

Meer informatie

Ben je ontslagen, wil je ontslag nemen of is er een kans dat je ontslagen wordt? Zorg dat je jezelf goed laat informeren over jouw rechten en plichten als werknemer. Een verkeerde handeling kan betekenen dat je jouw recht op een ww-uitkering verliest. Op Ontslag-krijgen.nl vind je alle belangrijke informatie, gratis rekenmodules en voorbeeld documenten. Daarnaast zijn onze medewerkers bereikbaar voor gratis advies. Indien nodig brengen zij je in contact met een ervaren arbeidsspecialist. Zo krijg je altijd de hulp die je nodig hebt.

 

Echtscheiding-wijzer

Meer informatie

Je hebt besloten dat je wilt scheiden. Een vervelende periode waarin naast alle emoties ook veel zaken geregeld moeten worden. Voor veel mensen is het onduidelijk wat er allemaal bij een echtscheiding komt kijken. Het is belangrijk je goed te laten informeren en de zaken goed te regelen met je ex-partner. Dit voorkomt in de toekomst een hoop problemen. Op Echtscheiding-wijzer.nl vind je alle benodigde informatie over echtscheidingen. Ook kan je gebruik maken van onze berekenmodules en gratis juridische hulpdesk.

Gripopontslag

Meer informatie

Op Gripopontslag.nl vind je alle informatie over het succesvol ontslaan van jouw medewerker(s). Wij leggen uit wanneer je iemand kunt ontslaan, welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot ontslag en welke juridische hulp wij kunnen bieden. Wij helpen je goed voorbereid een ontslagprocedure in te gaan. Dit voorkomt onnodige kosten en ergernissen.

Scheidingswijzer

Meer informatie

Op Scheidingswijzer.nl vind je informatie over alles wat speelt rondom een scheiding. Naast de gratis berekenmodules vind je antwoorden op vragen als: Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe vertel je het aan de kinderen? En wie kan je helpen in deze moeilijke tijd? Laat je in elk geval altijd goed informeren over de te nemen stappen en zorg dat je de zaken goed regelt. Dit voorkomt een hoop problemen in een later stadium.

Eindesamenwonen

Meer informatie

Veel mensen wonen tegenwoordig ongehuwd samen. Hetzij met of zonder een samenlevingscontract. Ga je na het samenwonen uit elkaar? Op Eindesamenwonen.nl staat alle informatie die je nodig hebt. Het is belangrijk om te weten wat jouw rechten en plichten zijn. Wanneer jullie samen kinderen hebben is het tevens belangrijk de zaken goed voor de kinderen te regelen.

Ontslag-als-ambtenaar

Meer informatie

Ben je ambtenaar en word je (mogelijk) ontslagen? Het ambtenarenrecht is een specialistisch rechtsgebied. Zorg altijd voor hulp van een ambtenarenrecht specialist. Op Ontslag-als-ambtenaar.nl vind je alle informatie met betrekking tot het ambtenarenrecht. Daarnaast geven onze juridische medewerkers graag vrijblijvend antwoord op jouw vragen en brengen zij je in contact met een ambtenarenrecht specialist indien dit nodig is.

Vechtscheiding

Meer informatie

Helaas ontwikkelen steeds meer echtscheidingen zich in zogenaamde vechtscheidingen. Communicatie is niet meer mogelijk en ex-partners maken elkaar het leven zuur. Vechtscheidingen hebben veel psychische en lichamelijke gevolgen voor jou, jouw partner, maar vooral ook de kinderen. Zorg dat je zo snel mogelijk de juiste hulp inschakelt. Vechtscheidingen duren vaak langer en kosten daardoor ook meer geld. Kijk op Vechtscheiding.nl voor meer informatie.