Als jurist, advocaat of mediator ben je natuurlijk het liefst bezig met de dingen waar jij goed in bent: het zo goed mogelijk helpen van jouw cliënten! Toch wordt het steeds lastiger om aan deze cliënten te komen. Helemaal in deze tijd is het ontzettend belangrijk om online zichtbaar te zijn. Dit betekent dat jouw site goed vindbaar moet zijn of dat je moet gaan adverteren via Google. En dan zijn er ook nog eens tal van mensen je die bellen met vragen waar je verder juridisch eigenlijk niets mee kunt. Dit zijn zaken waar je dagelijks veel tijd mee kwijt bent.

Dit kan anders!

Gelukkig kan dit ook anders. Het is namelijk mogelijk om dit alles uit handen te geven. Wij van De Nationale Adviesbalie helpen je daarbij. Wij zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent op internet. Wij adverteren via Google en daarnaast filteren wij de juridische vragen van de mensen die bellen, waardoor wij alleen klantcontacten van hoogwaardige kwaliteit naar je doorsturen.

Hoe werkt het?

De Nationale Adviesbalie heeft verschillende goedbezochte websites over verschillende juridische onderwerpen. Gemiddeld hebben onze websites 250.000 bezoekers per maand. Ga je met ons samenwerken, dan ben je op al deze websites goed zichtbaar met een eigen profiel. Via de sites stellen klanten ons de nodige vragen. Wij proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Is er echt verdere juridische hulp nodig, is het belang groot genoeg en woont de klant bij jouw kantoor in de buurt, dan brengen wij de klant met jou in contact. Gemiddeld leidt 50% van deze klantcontacten tot een opdracht.

Resultaat

Je kent het wel… Je betaalt een flink bedrag voor een advertentie en vervolgens moet je maar afwachten of er iets uitkomt. Je geld ben je in ieder geval kwijt, resultaat of niet. Het is vaak niet eens meetbaar of een advertentie iets heeft opgeleverd of niet. Bij ons is dat anders. Wij bieden je een samenwerking die gegarandeerd zaken oplevert en ervoor zorgt dat jouw kantoor beter gevonden wordt door toekomstige klanten. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen met een traditionele advertentie. Natuurlijk kun je ook zelf proberen om via internet cliënten te werven, maar dit is niet makkelijk en niet goedkoop. Laat dit door ons doen. Wij zijn er goed in en het scheelt jou verspilling van kostbare declarabele uren.

Nieuwsgierig?

Download onze digitale brochure of neem even contact op. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.
Of bel ons voor vragen op 055-5395650
gebruikelijke belkosten

Partners aan het woord over onze samenwerking: