Als jurist, advocaat of mediator ben je het liefst bezig met waar je goed in bent: het helpen van je cliënten. In de praktijk wordt het echter steeds moeilijker om nieuwe cliënten te werven. Tegenwoordig is het essentieel om online goed zichtbaar te zijn. Dit betekent dat jouw website goed vindbaar moet zijn of dat je moet adverteren via Google. Daarnaast krijg je vaak telefoontjes van mensen met vragen die niet juridisch relevant zijn, wat veel van je tijd kost.

Hoogwaardige klantcontacten

Gelukkig kan dit anders. Wij van De Nationale Adviesbalie (actief sinds 2005) leveren hoogwaardige klantcontacten. Onze websites zijn goed vindbaar en wij adverteren via Google. Wij filteren de juridische aanvragen van mensen die bellen, wat onze aangesloten advocaten veel werk bespaart. Zij ontvangen alleen de klantcontacten die echt juridische bijstand nodig hebben.

Wij zoeken nieuwe kantoren

Omdat wij groeien, zijn wij op zoek naar nieuwe kantoren om mee samen te werken. Dit geldt voor specifieke regio’s en/of rechtsgebieden. We komen graag met je in contact om te onderzoeken of wij je kunnen helpen aan interessante zaken.

Hebben wij ruimte voor jou? Start dan nu een gratis proefperiode!

Leer ons beter kennen en maak laagdrempelig kennis met ons. Om je te overtuigen van de kwaliteit van onze dienstverlening bieden wij jou een gratis en vrijblijvende proefperiode aan. Tijdens de proefperiode krijg je van ons 5 klantcontacten ter waarde van € 149,00 ex btw per klantcontact (nog geen opdracht). Wij kunnen je deze proefperiode aanbieden door de afschaffing van het provisieverbod door de Orde van Advocaten (2018). Wij werken dus helemaal conform de gedragsregels van de NOvA.

Meer informatie of contact

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact. Vul je gegevens in op onderstaand contactformulier of bel ons op 055-5395650. Samen bespreken we de mogelijkheden in jouw werkgebied. De ruimte die wij in onze werkgebieden hebben is helaas beperkt, dus wacht bij interesse niet te lang. Door het aantal kantoren te beperken zorgen wij ervoor dat het aantal klantcontacten dat jouw kantoor ontvangt op peil blijft. Wil je nog wat meer informatie over onze werkwijze? Download dan onze brochure.

Nieuwsgierig?

Download onze digitale brochure of neem contact op. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.
Of bel ons voor vragen op 055-5395650
gebruikelijke belkosten

Start nu een gratis proefperiode!

Vul onderstaand contactformulier in!

Wij bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar op 055-539 56 50.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners aan het woord over onze samenwerking: