Als jurist, advocaat of mediator ben je natuurlijk het liefst bezig met de dingen waar jij goed in bent: het zo goed mogelijk helpen van jouw cliënten! Maar om aan deze cliënten te komen moet je vaak veel tijd besteden aan andere dingen. Je site moet goed vindbaar zijn. Adverteren via bijvoorbeeld Google is min of meer noodzaak geworden. En dan zijn er ook nog eens tal van mensen je die bellen met vragen waar je verder juridisch eigenlijk niets mee kunt. Dit zijn zaken waar je dagelijks veel tijd mee kwijt bent.

Dit kan anders!

Gelukkig kan dit ook anders. Het is namelijk mogelijk om dit alles uit handen te geven. Wij van De Nationale Adviesbalie helpen je daarbij. Wij zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent op internet. Wij adverteren via Google en daarnaast filteren wij de juridische vragen van de mensen die bellen, waardoor wij alleen klantcontacten van hoogwaardige kwaliteit naar je doorsturen.

Hoe werkt het?

De Nationale Adviesbalie heeft verschillende goedbezochte websites over verschillende juridische onderwerpen. Gemiddeld hebben onze websites 250.000 bezoekers per maand. Ga je met ons samenwerken, dan ben je op al deze websites goed zichtbaar met een eigen profiel. Via de sites stellen klanten ons de nodige vragen. Wij proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Is er echt verdere juridische hulp nodig, is het belang groot genoeg en woont de klant bij jouw kantoor in de buurt, dan brengen wij de klant met jou in contact. Gemiddeld leidt 50% van deze klantcontacten tot een opdracht.

Resultaat

Je kent het wel… Je betaalt een flink bedrag voor een advertentie en vervolgens moet je maar afwachten of er iets uitkomt. Je geld ben je in ieder geval kwijt, resultaat of niet. Het is vaak niet eens meetbaar of een advertentie iets heeft opgeleverd of niet. Bij ons is dat anders. Wij bieden je een samenwerking die gegarandeerd zaken oplevert en ervoor zorgt dat jouw kantoor beter gevonden wordt door toekomstige klanten. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen met een traditionele advertentie. Natuurlijk kun je ook zelf proberen om via internet cliënten te werven, maar dit is niet makkelijk en niet goedkoop. Laat dit door ons doen. Wij zijn er goed in en het scheelt jou verspilling van kostbare declarabele uren.

Nieuwsgierig?

Download onze digitale brochure of neem even contact op. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.
Of bel ons voor vragen op 055-5395650
gebruikelijke belkosten

Partners aan het woord over onze samenwerking:

Eerst stonden we wat sceptisch tegenover het idee van de samenwerking met Nationale Adviesbalie, maar inmiddels zijn wij al drie jaar met ze in zee en we zijn erg tevreden. Er wordt een redelijk aantal zaken aangeleverd iedere maand, de lijnen zijn kort en de communicatie zeer prettig. Wanneer NAB niet zeker is of een zaak kan worden doorgezet, wordt voorafgaand gebeld. Suggesties worden opgepikt en (opbouwende) kritiek ook.

De Nationale Adviesbalie timmert duidelijk aan de weg en als advocatenkantoor kunnen wij daar mede de vruchten van plukken. Wat ons betreft, blijven we nog lang zo doorgaan.

Karin Boukema, Loos en Boukema Advocaten, Amsterdam

Onze samenwerking met De Nationale Adviesbalie is zonder meer positief. De lijntjes zijn kort en de medewerkers van de NAB zijn deskundig en goed bereikbaar indien dat nodig is. Je kunt merken dat zij weten wat voor een advocaat van belang is om te weten wanneer zij een potentiële cliënt doorverwijzen. Er is dan al het nodige ‘voorwerk’ gedaan wanneer wij de cliënt bellen en vragen wat wij voor hem of haar kunnen doen. Kortom: we zijn tevreden over onze samenwerking met Eric en zijn enthousiaste team en het heeft ons al heel wat zaken en zaakjes opgeleverd.

Camiel Aarts, Bouwman Advocaten, Diessen

Gedurende de afgelopen tijd dat wij met de NAB samenwerken, merk ik dat een toenemend aantal rechtzoekenden ons weet te vinden. Daarbij is het praktisch dat NAB een eerste schifting maakt of een zaak überhaupt naar een advocaat verwezen dient te worden en ook een selectie ten aanzien van mijn vakgebieden.

Ferco Mascini, Mr. F.J. Mascini advocaat, Haarlem

Onze zeer plezierige samenwerking met de NAB bestaat inmiddels een aantal jaren. Onze ervaringen zijn dat klantvriendelijkheid erg belangrijk is en dat vragen adequaat beantwoord worden. Daarnaast wordt niet alleen veel aandacht besteed aan de ontwikkelingen op het gebied van het Arbeidsrecht en het Ontslagrecht, maar ook aan het bieden van faciliteiten om werkzaamheden voor de aangesloten partners te vereenvoudigen. Wij zijn erg tevreden en hopen dat onze samenwerking nog lange tijd mag voortbestaan.

Ermanda Akker Rijsman, AR Juristen, Deventer