Welk strafbaar feit je ook bent begaan, je hebt altijd recht op bijstand door een strafrecht advocaat. Als je in aanraking komt met het strafrecht breekt er vaak een onzekere tijd aan met veel stress. Een strafrechtadvocaat probeert het best mogelijke resultaat in jouw zaak te behalen. Naast de verdediging tijdens de rechtszitting staat een strafrecht advocaat je bij tijdens het hele traject. Zij kunnen je voorlichten, voorbereiden en begeleiden tijdens de hele procedure. Meer informatie? Bel ons op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in.

Wat doet een strafrecht advocaat?

Wanneer je te maken krijgt met het strafrecht, komt er veel op je af. Helemaal als je ook nog eens vast komt te zitten. Een strafrechtadvocaat regelt de juridische kant van de zaak voor jou. Een advocaat zorgt dat de zaak met de beschikbare middelen zo goed mogelijk wordt afgewikkeld. Bij hen kun je terecht met al jouw vragen. Zij zijn degene die jou bijstaan in deze hectische periode. Wij werken samen met goede strafrechtadvocaten die ruime ervaring hebben. Omdat wij beschikken over een landelijk netwerk aan advocaten zit er altijd een goed kantoor bij jou in de buurt.

Let op:
Wist je dat je het recht hebt een advocaat te spreken zodra de politie je als verdachte aanmerkt van een strafbaar feit?
Wij adviseren je hier altijd gebruik van te maken.
Op deze manier kun je de schade zoveel mogelijk beperken!

Strafrecht advocaat Pro Deo

Afhankelijk van jouw inkomsten kan je in aanmerking komen voor een Pro Deo advocaat. Dit wordt ook wel toevoeging genoemd. De staat betaalt dan een groot deel van de kosten. Zelf betaal je alleen een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van jouw inkomen. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Niet iedereen kan dus gebruik maken van een Pro Deo strafrecht advocaat. Wil je weten of je recht hebt op een toevoeging? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zullen jouw situatie samen met jou bekijken.

Contact met strafrechtadvocaat

Wil je in contact komen met een strafrechtadvocaat? Wij werken samen met advocaten door heel Nederland. Alle advocaten zijn ervaren en deskundig. Wij nemen eerst de zaak vrijblijvend met je door en zullen je vervolgens informeren over de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen je altijd in contact brengen met een ervaren advocaat bij jou in de buurt. Vul ons contactformulier in en wij bellen je terug!