Bij ontslag krijg je in de meeste gevallen een vaststellingsovereenkomst aangeboden. In een vaststellingsovereenskomst staat het voorstel van de werkgever met betrekking tot het ontslag. Het is belangrijk dat alle afspraken goed op papier staan en er geen belangrijke zaken vergeten worden. Indien dit het geval is kan dit in een later stadium problemen opleveren. Vaak dringt een werkgever er op aan om de vaststellingsovereenkomst zo snel mogelijk te tekenen. Doe dit niet! Laat jouw vaststellingsovereenkomst eerst controleren door een juridische specialist! Wij helpen je hier graag bij! Onze juristen controleren gratis en vrijblijvend jouw vaststellingsovereenkomst. Zo weet je zeker dat alles klopt en dat je krijgt waar je recht op hebt bij ontslag!

Tip:
Laat jouw vaststellingsovereenkomst gratis controleren door onze juristen. Vul vrijblijvend je gegevens in op ons contactformulier en we nemen zo gauw mogelijk contact met je op! Onze jurist gaat vervolgens voor je aan de slag en kijkt of je veilig jouw handtekening onder de overeeenkomst kan zetten.

Waarom laten controleren?

Het is belangrijk om jouw vaststellingsovereenkomst te laten controleren omdat het anders voor problemen kan zorgen. Problemen bij het krijgen van een transitievergoeding, uitkering of bijvoorbeeld problemen met een concurrentiebeding. Dit risico wil je niet lopen. Schakel dus altijd de hup in van een specialist. Een juridisch specialist kijkt of alle zaken goed op papier staan. Houdt de werkgever zich aan alle regels? En krijg jij als werknemer hetgeen waar je recht op hebt? Zo weet je zeker dat je jouw handtekening veilig onder jouw vaststellingsovereenkomst zet!

Gratis check van jouw vaststellingsovereenkomst!

Bij ons kan je een gratis en vrijblijvende check van jouw vaststellingsovereenkomst aanvragen. Na de check weet je zeker dat alles klopt en dat je achteraf niet in de problemen komt. Je kan vervolgens veilig je handtekening zetten. Wij helpen je daar graag bij. Vul ons contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. De juristen waar wij mee samenwerken controleren of jouw vaststellingsovereenkomst goed is opgesteld. Zij controleren of de hoogte van de transitievergoeding klopt, je zonder problemen jouw WW-uitkering kan aanvragen en of al jouw rechten gewaarborgd zijn. 

Wat als er iets niet klopt?

Soms komen onze juristen tot de conclusie dat er iets niet klopt aan jouw vaststellingsovereekomst. Bijvoorbeeld dat de transitievergoeding niet hoog genoeg is of er staat iets in de beëindigingsovereenkomst dat jouw WW-uitkering in gevaar kan brengen. Het is belangrijk dat dit soort zaken goed in de overeeenkomst staan. Wanneer de jurist zoiets tegenkomt zal hij/zij jou hier advies over geven. Je kan vervolgens zelf in gesprek met je werkgever of onze jurist past de zaken goed aan en doet een tegenvoorstel richting de werkgever. Indien de jurist aan de slag gaat zitten er kosten aan verbonden. Deze kosten kan je vaak verhalen op de werkgever. Vaak is er een bedrag opgenomen in jouw vaststellingsovereenkomst voor het vergoeden van juridische kosten. Jij bent hier dan geen geld aan kwijt.

Onderhandelen

Werkgevers gaan er meestal vanuit dat er nog een tegenvoorstel komt vanuit de werknemer. Met andere woorden er is de nodige ruimte om te onderhandelen over zaken als de transitievergoeding. Wij kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om deze onderhandelingen zelf te voeren. Onze juristen helpen je hier graag bij. Zij weten precies hoe zij dit moeten aanpakken. Zij zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt! 

Doe de gratis check!

Vraag bij ons de gratis check aan! Na de check weet jij of jouw vaststellingsovereenkomst aan alle eisen voldoet. Je weet dan zeker of jij krijgt waar je recht op hebt of dat je verdere actie moet ondernemen om jouw recht te halen. Vul vrijblijvend jouw gegevens in op onderstaand contactformulier. Vervolgens neemt één van onze juristen zo snel mogelijk contact met jou op.  

 

Vul jouw gegevens in voor een gratis VSO-check:

 • Stap 1: Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Jouw gegevens worden via een beveiligde omgeving verzonden. Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonlijke gegevens om.Dus, zonder jouw toestemming hebben wij GEEN contact met jouw werkgever!
 • Stap 2: We nemen met spoed contact met je op en bespreken jouw ontslagvoorstel. (Wij streven ernaar dit binnen een uur te doen).
 • Stap 3: Jouw vaststellingsovereenkomst wordt gratis gecontroleerd. Natuurlijk zit je nergens aan vast.

 • Documenten worden via een HTTPS versleuteling naar een beveiligde omgeving verstuurd. Onze juristen kunnen vanaf hier het bestand benaderen voor het verder verwerken van de aanvraag.

  Het document wordt na verloop van de retentie periode uiteindelijk automatisch verwijderd. Zie ons privacystatement voor meer details.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Jouw document wordt geupload naar een beveiligde omgeving en wordt vertrouwelijk behandeld door onze juristen.
 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"