Als jullie uit elkaar gaan moet er veel geregeld worden. Een van  de moeilijkste punten is het maken van afspraken over de alimentatie. Hierover ontstaan de meeste ruzies. Dit omdat jullie allebei tegenstrijdige belangen hebben. De ontvanger vindt het bedrag altijd te laag, de betaler te hoog. Kom je er samen niet uit, dan kun je natuurlijk naar een advocaat stappen om te krijgen waar je recht op hebt. Dit kost wel vaak een hoop geld en gaat ook ten koste van de verstandhouding. Het zou  mooier en een stuk goedkoper zijn als jullie in goed overleg tot een goede afspraak kunnen komen. Zo kan het slim zijn om een alimentatieberekening te laten maken.

Onafhankelijke berekening

Hoe kom je samen tot een goed alimentatiebedrag? Kunnen jullie nog redelijk overleggen, dan is het zelfs nog moeilijk om samen tot een bedrag te komen. Wat moet er wel meegenomen worden, wat niet? Het is behoorlijk complex. Vaak is het dan ook verstandig om dit uit handen te geven en een onafhankelijke berekening volgens de geldende normen te laten maken. Jullie weten dan zeker dat er een eerlijk bedrag wordt afgesproken en er is dan eigenlijk ook geen reden meer voor discussie.

Tip:
Wij kunnen jullie helpen door een onafhankelijke alimentatieberekening te maken!

Alimentatieberekening 130 euro

Onze alimentatiespecialist maakt een onafhankelijke berekening volgens de geldende normen. Dit gaat op dezelfde manier als bij een advocaat. Het grote verschil zit hem in de kosten. Deze liggen bij ons een stuk lager. Voor 130 euro inclusief btw wordt zowel de kinder- als de partneralimentatie berekend en krijg je een document dat je zo kunt opnemen in het ouderschapsplan.

Wil je een berekening van twee verschillende situaties? Bijvoorbeeld met twee verschillende omgangsregelingen, dan kost de extra berekening 30 euro.

Herberekening 145 euro

Het is slim om eens in de zoveel tijd de alimentatie opnieuw onder de loep te nemen. Inkomens en omgangsregelingen veranderen. Dit zijn goede redenen om de alimentatie een keer opnieuw te laten berekenen. Dit is dan een herberekening. Bij een herberekening wordt ook rekening gehouden met nieuwe partners en kinderen. De kosten voor een herberekening zijn 145 euro inclusief de btw. Ook hier kunnen wij jullie mee helpen.

Benodigde stukken via de Split-Online app

Wij werken met de Split-Online app. Via deze app kunnen jullie beide op een snelle en veilige manier de benodigde gegevens bij ons aanleveren. Zo weten wij zeker dat we met de juiste cijfers werken. Daarnaast scheelt het jullie een hoop gezoek naar de juiste documenten. De app is gratis te downloaden in de App-store. 

Je krijgt van ons een persoonlijke link. Wanneer je deze opent in de app kan je van start. De app haalt jouw persoonlijke gegevens op bij 1 of meerdere sites waar je gevraagd wordt om in te loggen. De gegevens verlaten tijdens het verzamelen je mobiele telefoon niet. Nadat alle gegevens zijn opgehaald controleer je ze. Vervolgens kan je ze met ons delen. Wij gaan dan aan de slag met de berekening. De gegevens worden na het delen automatisch van jouw telefoon verwijderd. Daarnaast sturen wij jullie nog een apart formulier toe met wat extra gegevens die wij nodig hebben om een goede berekening te kunnen maken.

Je gegevens makkelijk en veilig doorsturen met de Split-Online app

Deel snel, eenvoudig en veilig je financiële gegevens.

Voor het maken van een alimentatieberekening hebben wij best wel wat financiële gegevens van je nodig. Het kan flink wat tijd kosten om alles bij elkaar te zoeken. Om dit allemaal wat makkelijker te maken werken wij met de Split-Online app. Met deze app verzamel je binnen een paar minuten al de gegevens die wij nodig hebben en stuur je ze ook meteen veilig naar ons door. Dit scheelt je een hoop gespit in dossiermappen en schoenendozen.

  • Je hoeft niet zelf op zoek naar je stukken. Dit scheelt je een hoop tijd.
  • Veiligheid staat voorop! Alle stukken worden direct naar de Split-Online app verstuurd.
  • Je weet zeker dat we de juiste informatie gebruiken voor onze berekening. Er kan geen onduidelijkheid meer ontstaan over de cijfers!

Benodigde stukken

Voorwaarde is wel dat beide partners willen meewerken aan het maken van de herberekening en dat jullie allebei bereid zijn om jullie stukken toe te sturen. Alleen dan kunnen wij gaan rekenen.

Zelfstandig ondernemer

Is één van jullie zelfstandig ondernemer, dan kunnen wij helaas zelf geen herberekening voor jullie maken. Wij kunnen je wel in contact brengen met een specialist op dit gebied.

Vraag een (her)berekening aan van de alimentatie!

  • Een officiële berekening op maat.
  • Tegen een scherp tarief!

Aanvraag alimentatieberekening

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.