De Nationale AdviesBalie beheert meerdere thematische websites over juridische onderwerpen. Wij breiden onze websites continu uit. Dit doen wij in samenwerking met onze partners. Kansen en ontwikkelingen in de markt grijpen wij aan om onze dienstverlening uit te breiden en aan te passen.

Voor wie?

De Nationale AdviesBalie is er voor zowel de consument als de juridische dienstverlener. Wij helpen de consument bij hun juridische vraagstukken. Dit doen wij doormiddel van gratis informatie op onze websites, het aanbieden van een gratis telefoondienst waar zij met hun vragen terecht kunnen en verschillende samenwerkingen aan te gaan met partners die onze klanten verder kunnen helpen indien nodig. Daarnaast is de NAB er voor de juridische dienstverlener. Wij zijn de serviceprovider voor juridische dienstverleners in Nederland. Juridische dienstverleners kunnen een abonnement afsluiten en gebruik maken van onze diensten.

Op deze manier hopen wij een brug te slaan tussen de consument en de juridische dienstverlener. Diensten en informatie aanbieden die interessant zijn en van belang voor beide partijen.

Moderne juridische dienstverlening

Je zou kunnen zeggen dat een groot deel van ons bedrijf zich begeeft op het internet. We beheren immers meerdere websites. Steeds meer consumenten maken gebruik van het internet om een antwoord te vinden op hun juridische vraag. Een omslag in de juridische wereld. Internetklanten zijn kritisch, ze hebben immers een brede keuze aan veel informatie en dienstverleners. Een groot deel van de klanten van de NAB komt ook via het internet bij ons terecht. Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn. Vanuit ons moderne kantoor werken alle juridische adviseurs en overige specialisten.

Waar staan wij voor

Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede juridische dienstverlening. Het is van belang dat juridische problemen deskundig worden opgepakt. Zo voorkom je een hoop problemen. De juridische wereld wordt door consumenten vaak beschouwd als complex en onbegrijpelijk. Wat moet men vooral niet of wel doen? Is juridische hulp nodig? En zo ja waar vindt je de juiste juridische dienstverlener voor jouw zaak. Wij zetten de situatie voor de consument op een rij en adviseren wat de juiste vervolgstappen zijn. Wij zijn objectief, betrouwbaar en volledig. We willen dat de klant met en tevreden gevoel ophangt. Zowel consumenten als juridische dienstverleners beoordelen onze dienstverlening zeer positief.