“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Linda van Haperen

Kantoor: Van Haperen Advocatuur en Mediation
9,6
Klanten vertellen

1078 beoordelingen

Als kind van een ondernemersstel, was de keuze om als zelfstandige werkzaam te zijn snel gemaakt. Met twee jonge kinderen thuis, een eigen onderneming en alle hectiek van een gezinsleven weet Linda als geen ander wat er bij een echtscheiding geregeld moet worden. Linda heeft oog voor de zakelijke kanten, maar zal de emotionele kant niet uit het oog verliezen.

Zij heeft een nuchtere en eerlijke kijk op het echtscheidingsproces. Het vinden van een gezamenlijke oplossing heeft steeds haar voorkeur. Als dat niet lukt dan zal zij een procedure niet uit de weg gaan, maar steeds met de inspanning om de situatie niet (nog verder) te laten escaleren.

In de onzekere echtscheidingsperiode vindt u in Linda een prettige en ervaren sparring-partner. Zij denkt mee in de mogelijkheden, maar zal ook duidelijk zijn wanneer er sprake is van onredelijke of onhaalbare wensen.

Linda is naast advocaat ook mediator.

Soms heeft je hart meer tijd nodig om te accepteren wat je eigenlijk al weet.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Linda van Haperen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Linda van Haperen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.