“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Bos Law

Bos Law is een gespecialiseerd advocatenkantoor gevestigd in het hart van Amsterdam. Onze expertise ligt op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht, waarbij we zowel adviseren als procederen. Als echte specialisten streven we naar praktisch denken, zonder overbodig jargon, en bieden we directe antwoorden op jouw vragen.

Onze cliëntenkring omvat zowel nationale als internationale ondernemingen. Bij Bos Law streven we ernaar om het juridische vak zo toegankelijk mogelijk te maken voor onze cliënten. Ons doel is om jou te laten focussen op waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor de juridische ondersteuning. De bescheiden omvang van ons kantoor zorgt ervoor dat jouw zaak persoonlijke aandacht krijgt. Geen uitgebreide memo’s, geen overdracht van je zaak aan ‘de volgende stagiaire’, maar contact met jouw persoonlijke advocaat.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Bos Law

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Bos Law. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peter bos
Peter Bos

Peter Bos is al meer dan 16 jaar actief als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht. Zijn werk omvat het voeren van procedures, opstellen van

Bekijk profiel
Sandrine Piet
Sandrine pIET

Sandrine heeft ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. Daarnaast legt zij zich toe op bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid en het advocatentuchtrecht. Voorafgaand aan haar

Bekijk profiel