“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
Peter bos

Peter Bos is al meer dan 16 jaar actief als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht. Zijn werk omvat het voeren van procedures, opstellen van contracten, verstrekken van advies, en uitvoeren van beslagleggingen en executies. Zijn expertise strekt zich uit over diverse onderwerpen, variërend van handelstransacties tot overnames, en van aandeelhoudersovereenkomsten en vennootschapscontracten tot procedures met betrekking tot bestuurdersaansprakelijkheid.

Daarnaast heeft Peter zich gespecialiseerd in insolventierecht. Hij vervult de rol van curator in faillissementen, geeft advies aan bedrijven die zich in financieel zwaar weer bevinden, en vertegenwoordigt en adviseert schuldeisers in faillissementen.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Peter Bos

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Peter Bos. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.