“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Boudewijn Advocatuur

Boudewijn Advocatuur is een informeel en modern advocatenkantoor gevestigd in Uden.

Boudewijn Advocatuur staat u op een laagdrempelige manier bij. Het geeft u juridisch advies en staat u bij in geval van een eventuele juridische procedure. Luisteren naar datgene dat u wilt bereiken, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, staat centraal. Een tevreden cliënt en betaalbare advocaatkosten zijn belangrijk. En uiteindelijk vanzelfsprekend het behalen van de door u gewenste resultaten. Liefst op een zo efficiënt mogelijke manier.

De oprichter van Boudewijn Advocatuur is mr. Boudewijn van Orsouw, woonachtig in Wijchen en geboren en getogen in Uden.

Bent u gevestigd of woonachtig in de regio Uden/Wijchen of omstreken en op zoek naar een goede en betaalbare advocaat? Bel gerust of stuur een e-mail en er wordt met u een kosteloos eerste kennismakingsgesprek ingepland. Eventueel kan dat gesprek ook bij u plaatsvinden. In dat geval worden slechts de reiskosten gerekend.

Het kennismakingsgesprek dient ervoor om wederzijds kennis te maken en in onderling overleg na te gaan wat Boudewijn Advocatuur kan betekenen voor u.

Boudewijn Advocatuur werkt ook pro deo (toevoeging) indien u daarvoor in aanmerking komt. In dat geval wordt (een groot deel) van uw rechtsbijstandkosten betaald door de overheid. Verder is het vaak ook mogelijk om u bij te staan indien u een rechtsbijstandsverzekering hebt.

Boudewijn Advocatuur ziet met belangstelling uit naar uw reactie en is benieuwd hoe u geholpen kunt worden!

Boudewijn van Orsouw

Diensten

  • Advocaat is bereid om tegen vergoeding van de reiskosten naar u toe te reizen.
  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Boudewijn Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Boudewijn Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boudewijn van Orsouw

Boudewijn van Orsouw heeft na zijn afstuderen in 1992 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ruim 15 jaar gewerkt als bedrijfsjurist voor diverse organisaties uit

Bekijk profiel