“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Bos van der Burg Advocaten

Een juridisch geschil omvat vaak meer dan één rechtsgebied. De advocaten van Bos Van der Burg Advocaten combineren om die reden juridische expertise met ondernemerschap. Uw zaak wordt daardoor altijd door de deskundige advocaat behandeld.

Bos Van der Burg kenmerkt zich door het leveren van juridisch maatwerk. Bos Van der Burg heeft alle specialisten in huis om zowel ondernemers, particulieren als overheden uitstekend te kunnen bedienen.

De aanpak van onze advocaten kenmerkt zich door onze snelheid van handelen, korte lijnen en hoogwaardige kwaliteit, tegen een vooraf duidelijk én concurrerend tarief. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bel 088-6002811 (gebruikelijke belkosten).

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Bos van der Burg Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Bos van der Burg Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mandy kreber
Mandy Kreber

Mandy Kreber heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Mandy is tevens MfN-register mediator, met als specialisatie familie- en erfrecht en aspirant-vFas

Bekijk profiel
marc vincent spanjersberg
Marc-Vincent Spanjersberg

Marc-Vincent zijn praktijk ziet op het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast houdt hij zich bezig met de verwijdering van

Bekijk profiel
maurice van leeuwen
Maurice van Leeuwen

Maurice zijn praktijk richt zich voornamelijk op het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, erfrecht, incasso’s, en arbeidsrecht. Maurice houdt van een open en eerlijke communicatie met zijn cliënten.

Bekijk profiel