“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mandy Kreber

Kantoor: Bos van der Burg Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

mandy kreber

Mandy Kreber heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Mandy is tevens MfN-register mediator, met als specialisatie familie- en erfrecht en aspirant-vFas lid (de Nederlandse vereniging van familie- en erfrechtadvocaten scheidingsmediators).

Vanaf 1985 is zij als personen- en familierechtadvocaat werkzaam geweest bij verschillende kantoren. Vervolgens is Mandy overgestapt naar het bedrijfsleven, waar zij binnen diverse familiebedrijven juridische en financiële functies heeft vervuld. Sinds oktober 2015 is Mandy als advocaat en mediator bij Bos van der Burg verbonden. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, erfrecht en het ondernemingsrecht. Juist daar waar het familierecht en het bedrijfsleven elkaar raken ligt haar passie en deskundigheid.

Neem contact op met Mandy Kreber

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Mandy Kreber. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.