“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Harald van Beilen

Kantoor: Van Beilen advocatuur
9,6
Klanten vertellen

1201 beoordelingen

harald van beilen

“Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1991 en het vervullen van mijn dienstplicht als pelotonscommandant van de infanterie, ging ik in 1992 aan de slag in de advocatuur. Op een zeker moment besloot ik een eigen kantoor te starten. Uiteraard in Leeuwarden, waar ik geboren en getogen ben.

Vooral voor het mkb doe ik veel. Onder meer op het gebied van verbintenissen- en contractenrecht, zaken- en ondernemingsrecht. Maar ik houd me ook bezig met huur- en bouwrecht. Ook ben ik regelmatig curator in faillissementen en begeleid ik bedrijven bij een reorganisatie of doorstart.

In mijn werk, maar ook erbuiten houd ik van actie. Zo vorm ik als fanatiek roeier met zeven ondernemers de ‘Fryslân 8′. We doen mee aan nationale en internationale wedstrijden en varen eens per jaar langs de Friese elf steden. Ook mag ik graag skiën en windsurfen. Stuk voor stuk sporten met snelheid, dynamiek en in een prachtig landschap. Even helemaal ontspannen doe ik thuis, bijvoorbeeld achter de piano.

Verder ben ik in mijn vrije uurtjes actief in de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten in het Arrondissement Noord-Nederland, in de oud-leden verenigingen van de Junior Kamer Friesland en de Ronde Tafel. Ook ben ik bestuurslid van Bedrijvenvereniging De Zwette en de stichting Cambuur Verbindt.”

In mijn werk, maar ook erbuiten houd ik van actie.

Neem contact op met Harald van Beilen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Harald van Beilen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.