“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Beilen advocatuur

Van Beilen advocatuur is een betrokken en gedreven advocatenkantoor. We zetten ons altijd in voor onze cliënten en gaan voor het hoogst haalbare.

Onze werkwijze

Wij zijn van mening dat een advocaat naast u moet staan. Toegankelijkheid staat dan ook hoog in het vaandel. We communiceren in gewone begrijpbare taal naar u als cliënt. Het werkt namelijk effectiever als je elkaar begrijpt. Vanuit deze basis zetten we onze kennis en ervaring voor u in. En met onze dosis daadkracht gaan we voor het beste resultaat voor uw zaak.

Meer informatie?

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen dan contact met u op en bespreken uw zaak en mogelijkheden.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands

Neem contact op met Van Beilen advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Beilen advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

harald van beilen
Harald van Beilen

“Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1991 en het vervullen van mijn dienstplicht als pelotonscommandant van de infanterie, ging ik in 1992 aan de […]

Bekijk profiel