“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Jihad Bennani Karim

Kantoor: TEAM advocaten
9,5
Klanten vertellen

1257 beoordelingen

jihad bennani karim

Jihad heeft haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald en haar Master Commercial & Company Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij voltooide tijdens haar studie de specialisatierichtingen ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en handelsrecht. Tijdens haar master heeft zij stage gelopen bij twee gerenommeerde financiële instellingen. Sinds april 2017 is Jihad aan de slag gegaan bij als juridisch medewerker binnen de sectie schuldhulpverlening van een advocatenkantoor in Utrecht. Jihad versterkt het TEAM sinds december 2019 en houdt zich met name bezig met ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en insolventierecht, het procesrecht en algemene civielrechtelijke kwesties.

Neem contact op met Jihad Bennani Karim

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Jihad Bennani Karim. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.