“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
marijn geuze

Marijn is afgestudeerd in civiel- en ondernemersrecht aan de Universiteit Leiden en is sinds 1997 als advocaat in Utrecht gevestigd.

Ervaring

Marijn deed een brede ervaring op bij drie middelgrote advocatenkantoren en richtte in 2004 samen met twee partners TEAM Advocaten te Utrecht op.

Marijn beschikt over ruime ervaring op het gebied van procederen en adviseren op het gebied van het verbintenissen-, ondernemers-, vastgoed-, huur- en procesrecht. Daarnaast treedt hij vaak op als sparringpartner voor zijn cliënten.

Praktische oplossing

Marijn streeft naar een efficiënte en praktische oplossing voor problemen en koppelt juridische deskundigheid aan commercieel inzicht.

Marijn is sterk betrokken bij de zaken van zijn cliënten en werkt met zo kort mogelijke lijnen om het gewenste doel voor cliënten c.q. optimaal resultaat voor cliënten te bereiken.

Contact

Contact opnemen met Marijn: vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met hem op via 030-3072024.

Vastbijten en doorpakken: snel, effectief en kordaat handelen in belang van uw opdracht: het oplossen van uw kwestie.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Marijn Geuze

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Marijn Geuze. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.