“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Julie van Meeteren

Kantoor: TEAM advocaten
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

julie van Meeteren

Julie van Meeteren studeerde aan de Universiteit Utrecht en voltooide in 2017 zowel de master Privaatrecht als de master Strafrecht. Tijdens haar studie heeft zij kennis en ervaring opgedaan binnen diverse instanties. Zo was Julie jarenlang in dienst bij een advocatenkantoor, liep zij stage bij de rechtbank te Amsterdam en gaf zij juridisch advies en bijstand bij een rechtshulpverlener.
Na haar studie is zij als bedrijfsjurist werkzaam geweest bij een internationale IT-organisatie en de aldaar opgedane werkervaring heeft zij meegenomen naar de advocatuur. Julie versterkt het TEAM sinds februari 2019 en houdt zich met name bezig met het vastgoedrecht (bouw- en huurzaken), het arbeidsrecht, het privacyrecht (AVG), het contractenrecht, het procesrecht en algemene civielrechtelijke kwesties.

Neem contact op met Julie van Meeteren

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Julie van Meeteren. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.