“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Xander Woodhouse

Kantoor: TEAM advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

Xander is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en legt zich volledig toe op het adviseren en procederen in privaatrechtelijke geschillen.

Hij biedt zijn cliënten expertise op een breed palet aan rechtsgebieden. Xander begeleidt zijn cliënten bij geschillen over contracten (zoals franchise-, agentuur-, koop- en aannemingsovereenkomsten), conflicten binnen ondernemingen (zoals aandeelhoudersgeschillen, besluiten van organen van een rechtspersoon en bestuurdersaansprakelijkheid) alsmede in vastgoedzaken (waaronder huur- en bouwrecht). Daarbij staat Xander zowel ondernemers als particulieren bij.

Ook op het gebied van het procesrecht, waaronder beslag en executie, streeft Xander naar het best haalbare resultaat. Procederen is daarbij niet een doel op zich, maar een potentieel krachtig middel om tot een adequate beëindiging van een conflict te komen, wanneer andere middelen dat doel niet hebben weten te bereiken.

De grote verscheidenheid aan mensen (en hun problemen) binnen zijn praktijk en de creativiteit die in iedere zaak kan worden gelegd voor het oplossen van conflicten en onzekerheid, geven hem veel voldoening. Om dat doel te bereiken is er geen doorsnee oplossing, maar het komt altijd aan op maatwerk.

Het leveren van maatwerk, behendigheid en een zorgvuldige aanpak kan ieder probleem tot een probleem uit het verleden behoren.

Neem contact op met Xander Woodhouse

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Xander Woodhouse. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.