“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Marjolein Daansen

Kantoor: TEAM advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

marjolein daansen

Mr. (Marjolein) Daansen studeerde af aan de Radboud Universiteit Nijmegen op de gebieden aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij de rechtbank Gelderland op de sectoren civiel recht en personen- en familierecht. Hierdoor heeft Marjolein een goede kijk op de werkwijze van rechters en raadsheren en is door haar ervaring goed in staat de zaak van twee kanten te bekijken. Daarnaast is zij als student-assistant werkzaam geweest voor het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs.
Na haar afstuderen is Marjolein haar loopbaan begonnen bij een grote verzekeraar alwaar zij uiteenlopende aansprakelijkheidskwesties en letselschadezaken behandelde. In 2011 maakte Marjolein de overstap naar de advocatuur. Sindsdien houdt zij zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht, arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht.

Neem contact op met Marjolein Daansen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Marjolein Daansen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.