“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Hugo de Groen

Kantoor: Swarts De Groen Advocaten
9,5
Klanten vertellen

947 beoordelingen

Sinds de afronding van zijn rechtenstudie in februari 2004 is Mr Hugo de Groen actief in de rechtspraktijk en heeft hij zich verdiept in meerdere rechtsgebieden, met name het contractenrecht (waaronder bouwrecht en verzekeringsrecht), erfrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en bestuursrecht, waaronder ambtenarenrecht en sociale zekerheidsrecht.
Ongeacht het rechtsgebied acht mr De Groen vooral een snelle doorgronding van het rechtsprobleem én de spelende belangen essentieel. De jarenlange ervaring en brede juridische kennis dienen hiertoe als een uitstekende basis.
Het effectief voeren van de juridische procedure is ook iets wat iemand alleen kan leren door het veel te doen. Het procederen beheerst mr De Groen inmiddels ruimschoots zodat hij alle processuele mogelijkheden voor zijn cliënten kan inzetten.

No nonsence

Mr De Groen streeft ernaar zijn cliënten altijd zoveel mogelijk een duidelijk beeld te geven van de juridische positie in een zaak. Daarbij zal hij in zijn zaken tot het uiterste gaan, maar ook een eerlijk verhaal vertellen wanneer een zaak minder sterk is. Hierdoor biedt mr. De Groen de zijn cliënten scherpe doch realistische rechtshulp. Uiteindelijk telt voor mr. De Groen alleen het resultaat voor zijn cliënten.

Waar een wil is, is een weg.

Neem contact op met Hugo de Groen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Hugo de Groen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.