“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Swarts De Groen Advocaten

Swarts De Groen Advocaten is een energiek en fris advocatenkantoor gevestigd te Soest. Ons doel is om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn voor onze cliënten. Dit door wij door duidelijke taal te spreken en heldere adviezen te geven. Ofwel hoeft u hier geen nonsens te verwachten. Daarbij houden wij ook steeds de kosten en baten voor de cliënt in beeld, zodat gecombineerd met een goede juridische beoordeling van uw zaak, de beste (proces) keuzes kunnen worden gemaakt. Wij kunnen hierdoor goede gespecialiseerde rechtshulp bieden tegen betaalbare en scherpe tarieven.

Ruime ervaring in de rechtszaal

Swarts De Groen Advocaten zal u steeds een duidelijk beeld geven van uw juridische positie en wij denken mee aan de oplossing. Wij kijken daarbij verder dan het juridisch geschil op zich en kijken ook naar de partijen en belangen áchter de zaak. Indien nodig voeren wij met u de procedure bij de rechtbank, gerechtshof of andere instantie. Wij beschikken ieder over een zeer ruime proceservaring, zodat wij u optimaal kunnen bijstaan en alle procesrechtelijke opties kunnen overzien.

Meerdere rechtsgebieden

De advocaten van Swart De Groen Advocaten hebben ieder zijn eigen specialismen, zodat wij gezamenlijk een brede blik op het recht hebben, maar toch ook in ieder rechtsgebied voldoende kennis en diepgang. Ons kantoor is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden.

Juridisch probleem? Beter bel Soest!

Voor Swarts De Groen staat de kwaliteit voorop en daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn. U kunt ons dan ook altijd goed (mobiel) bereiken en zullen uw e-mails snel beantwoorden. In geval van spoed, zijn wij u ook buiten kantoortijden of in het weekend bereikbaar.
Heeft u een specifieke vraag over één van onze rechtsgebieden of wilt u advies, dan wel bijstand in een procedure, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Het eerste contact is steeds geheel vrijblijvend en kosteloos. Bel 0900-2021222 of vul onderstaand contactformulier in.

Tarieven

Met betrekking tot onze tarieven zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen. Wij bieden de volgende mogelijkheden:
– Uurtarief;
– Vaste prijsafspraak;
– Resultaatafhankelijk tarief
– Gefinancierde rechtsbijstand / Toevoeging;
– Rechtsbijstandsverzekering.

Neem contact op met Swarts De Groen Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Swarts De Groen Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hugo de Groen

Sinds de afronding van zijn rechtenstudie in februari 2004 is Mr Hugo de Groen actief in de rechtspraktijk en heeft hij zich verdiept in meerdere […]

Bekijk profiel

Christiaan Swarts

Mr J.P.H.C. (Christiaan) Swarts studeerde Nederlands recht, richting bedrijfsrecht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2002 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien werkt hij als […]

Bekijk profiel