“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mevrouw mr. W.L. Sieval is eigenaar van Sieval Advocaten en heeft een advies- en procespraktijk binnen het familie- en jeugdrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Mr. Sieval heeft haar studie Nederlands Recht afgerond aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en heeft aldaar de masters privaatrecht en strafrecht gevolgd.

Ervaring

Na haar studie is mr. Sieval werkzaam geweest voor de rechtbank Noord-Holland als waarnemend griffier en als vrijwilliger voor de rechtswinkel Heerhugowaard. Daarna heeft zij als jurist gewerkt voor een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Ook heeft mr. Sieval onderdeel uitgemaakt van verschillende besturen, waaronder het pleitgezelschap van de Vrije Universiteit te Amsterdam en de Jonge Balie voor advocaten binnen het arrondissement Noord-Holland. Mr. Sieval is tot slot lid van de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR).

Meer informatie

Voor vragen over uw zaak kunt u altijd een gratis en vrijblijvend gesprek bij mr. Sieval inplannen.

Uw zaak is onze zaak!

Neem contact op met Wendy Sieval

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Wendy Sieval. Wij zijn bereikbaar op 072-3030407.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.