“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Justion advocaten

Justion Advocaten is een vooruitstrevend kantoor met drie vestigingen in Zuidwest-Nederland: Rotterdam, Middelburg en Terneuzen. Daarnaast beschikken wij over een bezoeklocatie aan het Stationsplein in Breda. Onze team bestaat uit ervaren en deskundige juristen, die elk specialist zijn op specifieke rechtsgebieden. Vanuit onze drie vestigingen richten wij ons met 25 juristen (advocaten en medewerkers) samen met deskundige ondersteuning met name op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, (semi-)overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder Zuidwest-Nederland.

Specialisten op diverse rechtsgebieden

Voor alle zaken op de gebieden van het contractenrecht, franchise (o.a. franchiseovereenkomsten, franchiseverenigingen), huurrecht (o.a. ontruiming woon- en bedrijfsruimte, renovatie), strafrecht (o.a. fraude, milieudelicten), personen- en familierecht (o.a. echtscheiding, alimentatie, gezag en omgang), jeugdrecht, erfrecht (o.a. afwikkeling erfenis), mededingingsrecht, arbeidsrecht (o.a. ontslag, vaststellingsovereenkomsten), aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht (o.a. incasso, faillissementsrecht), subsidie- en staatssteunrecht, omgevingsrecht (o.a. vergunningen, subsidiebesluiten), intellectueel eigendom, bouw- en aanbestedingsrecht (o.a. Europese en nationale aanbestedingsregels) bent u bij Justion Advocaten aan het juiste adres. Niet alleen omdat onze juristen specialisten zijn op deze rechtsgebieden en de allerlaatste ontwikkelingen kennen, maar ook omdat ze betrokkenheid bij uw zaak combineren met een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Door hun jarenlange ervaring denken ze pro-actief en bieden snel, accuraat en doelgericht advies op het gebied van juridische zaken.

Particulieren én ondernemers

Of u nu particulier bent of ondernemer, bij Justion Advocaten kunt u terecht. Ook buitenlandse ondernemingen die zich in Nederland willen vestigen, kunnen bij Justion Advocaten terecht voor advies op de verschillende rechtsgebieden waarmee zij te maken (kunnen) hebben.

Kwaliteit

Kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. De rechtsgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd vragen om een deskundige en betrokken aanpak en dat is dan ook wat u van ons kunt verwachten. Onze juristen hebben ruime ervaring om u op de juiste wijze te adviseren en te begeleiden. Wij werken in teams, zodat de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter gewaarborgd is. Samen met u zoeken we naar oplossingen. Indien mogelijk zullen we eerst altijd proberen de gang naar de rechter te vermijden. Indien een procedure noodzakelijk is, staan wij u daar graag in bij.

Onze advocaten houden van aanpakken. Ze handelen snel en pragmatisch. Maatwerk, open communicatie, klantgerichtheid, persoonlijke service, flexibiliteit en laagdrempeligheid zijn voor ons vanzelfsprekend.

Kosten

Geld hoeft geen drempel te zijn om gebruik te maken van een specialist. Justion Advocaten werkt op basis van een gunstig uurtarief. Rechtshulp op basis van een vaste prijs kan ook worden afgesproken. Omdat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn, staat Justion Advocaten cliënten ook bij op basis van gesubsidieerde rechtshulp. U betaalt slechts een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. De Raad van de Rechtsbijstand betaalt de overige kosten voor de juridische bijstand. Hierdoor blijven de kosten laag en zijn onze juristen voor iedereen toegankelijk.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via onderstaand contactformulier of telefonisch op 010-3130944.

Rechtsgebieden particulier:

 • Contractenrecht
 • Franchiserecht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Strafrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

 • Contractenrecht
 • Franchiserecht
 • Huurrecht
 • Strafrecht

Diensten

 • Bereid te reizen
 • Gratis eerste kennismakingsgesprek
 • Toevoegingszaken

Gesproken talen

 • NederlandsNederlands
 • EngelsEngels

Neem contact op met Justion advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Justion advocaten. Wij zijn bereikbaar op 010-3130944.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mayke goris

Mayke Goris

Mr. M.M.A.J. (Mayke) Goris werkte en woonde na haar middelbare school drie jaar in Parijs. Aansluitend volgde zij de tolk- en vertaleropleiding in Maastricht, met […]

Bekijk profiel
Joke Mikes

Joke Mikes

Mr. J. (Joke) Mikes is privaatrechtelijk afgestudeerd en heeft haar studie Nederlands recht voltooid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij is sinds 1993 als […]

Bekijk profiel
jan willem van koeveringe

Jan-Willem van Koeveringe

Mr. J.W. (Jan-Willem) van Koeveringe is in juni 1988 afgestudeerd in het Nederlands recht en heeft aansluitend in oktober 1988 het doctoraal belastingrecht afgerond, beide […]

Bekijk profiel
simone van bree justion advocaten

Simone van Bree

Mr. S.C.S. (Simone) van Bree is in december 2018 afgestudeerd aan Tilburg University in de master Rechtsgeleerdheid. Tijdens haar studie stond Simone cliënten bij als […]

Bekijk profiel