“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Rob Kamphuis

Kantoor: Acta advocaten en mediators
9,5
Klanten vertellen

951 beoordelingen

rob kamphuis

Rob Kamphuis (1971) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 1995 is hij in dienst getreden van een advocatenkantoor te Nijmegen. Vanaf 2007 tot 2019 heeft Rob een eigen kantoor gevoerd te Ravenstein. Dit kantoor behandelde alleen maar familierechtzaken. Vanaf 2019 vormt Rob samen met zijn collega’s Acta advocaten & mediators. Rob is specialist familierecht en als zodanig lid van de Vereniging van Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars.

Hij behandelt echtscheidingen en zaken die hieraan verwant zijn zoals alimentatiekwesties, verdelingen, afwikkelingen huwelijkse voorwaarden, ouderschapsregelingen en dergelijke. Uitgangspunt is overleg, maar als het niet anders kan staat Rob zijn cliënten ook in procedures en al hetgeen hierbij komt kijken bij.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Rob Kamphuis

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Rob Kamphuis. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.