Bereik de klanten die jij zoekt met Google Ads!

Gevonden worden in Google wordt steeds lastiger. De gewone zoekresultaten worden steeds meer verdrongen door de advertenties. Hierdoor komen toekomstige klanten niet meer bij jou terecht, maar bij een concurrent die bovenaan staat met zijn advertentie. Zonde, want door niet zichtbaar te zijn loop je veel klanten mis!

Wij zorgen ervoor dat jij gevonden wordt door de juiste klanten

Hoe? Door een Google Ads campagne op te zetten waar niemand omheen kan. Met onze 15 jaar ervaring in de juridische dienstverlening vinden wij precies de klanten die jij zoekt! Het is simpel. Jij geeft bij ons aan wat voor klantcontacten je graag zou willen krijgen. Uit welke regio? Welke rechtsgebieden? Wel of geen toevoeging. Hoe concreter hoe beter. Wij maken op basis hiervan een pakkende en doeltreffende advertentie, zodat jij de juiste mensen bereikt.

Onze werkwijze

Zodra de advertentie online staat, zullen hier mensen op klikken. Zij kunnen vervolgens hun contactgegevens achterlaten op het contactformulier of via een rechtstreeks nummer contact met ons opnemen. Onze ervaren juridische medewerkers staan de klant als eerste te woord. Zij beantwoorden algemene vragen en kunnen goed inschatten of een klant die binnenkomt aan jouw eisen voldoet. Zij sturen alleen de klanten naar je door waar je ook echt iets mee kan! Dit scheelt jou een hoop onnodige telefoontjes.

Kwaliteit klantcontacten

Doordat alle klantcontacten eerst bij ons binnenkomen, kunnen wij ook direct zien of de advertentie de juiste mensen trekt. Zo niet, dan passen we dit meteen aan. Hierin verschilt onze werkwijze flink met die van de meeste andere marketingbureaus, die pas na een maand gaan bekijken of een advertentie werkt of niet. Wij sturen meteen bij en je zult zien dat dit de kwaliteit ten goede komt. Daarnaast scheelt het jou een hoop tijd en geld!

Meer informatie Google Ads

Wil je meer weten over het starten van Google Ad campagnes bij De Nationale Adviesbalie? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij nemen contact met je op. WIj kunnen onze werkwijze dan verder toelichten. Download ook onze brochure met informatie.

Waarom zou je De Nationale Adviesbalie inschakelen om jouw Google Ads campagne te doen?

 • Wij hebben kennis van de juridische dienstverlening en weten welke klanten voor jou interessant zijn.
 • Wij nemen je al het werk uit handen. Dit scheelt je veel tijd en geld!
 • We spreken dezelfde taal. De communicatie wordt hierdoor een stuk makkelijker.
 • Jij bepaalt zelf welke klantcontacten voor jou interessant zijn.
 • Wij zijn Google Ads Certified Professional.
 • Heb je een eigen webbouwer, dan gaan we met hem/haar om tafel om het beste resultaat te bereiken.
 • Doordat de klanten via ons callcenter binnenkomen, krijg jij alleen de klantcontacten waar je echt wat aan hebt.
 • De kwaliteit van de advertenties wordt constant in de gaten gehouden. Wij sturen direct bij als dat nodig is.
 • Het budget bepaal je zelf.

Wat kost een Google Ads campagne?

Natuurlijk wil je graag weten wat zo’n Google Ads campagne je gaat kosten. En misschien nog belangrijker… wat het je gaat opleveren. Het is lastig om hier in het algemeen iets over te zeggen, aangezien ieder kantoor andere wensen heeft. Daarom maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Om een goede offerte te kunnen maken, is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Wil jij een offerte ontvangen, dan sturen wij jou graag een inventarisatielijst toe. Hierop kun je al je wensen kwijt. Daarnaast stellen wij je een paar vragen over jouw website. Aan de hand hiervan kunnen wij een duidelijk kosten- batenplaatje voor je maken. Zo weet jij waar je aan toe bent en wat een Google Ads campagne voor jouw kantoor kan betekenen.

Neem contact met ons op en wij informeren je graag!

Wie zijn wij?

Wij zijn De Nationale Adviesbalie. Misschien ken je ons wel. Al meer dan 15 jaar beheren wij verschillende websites over belangrijke juridische onderwerpen met als doel advocaten, juristen en mediators te voorzien van klantcontacten.

Door veranderingen binnen Google merkten wij al snel dat het niet meer voldoende is om enkel met je site tussen de organische zoekresultaten te staan. Alle aandacht is verplaatst naar de advertenties. Wij besloten ons hierin te specialiseren en zijn inmiddels Google Ads Certified Professional. Daardoor weten wij ondertussen precies hoe je een goede Google Ads campagne maakt. De volgende stap lag voor de hand. Als wij dit goed kunnen, waarom zou je anderen hier dan niet mee helpen?

Vandaar ons aanbod. Ben jij op zoek naar een partij die precies weet wat advocaten, juristen en mediators willen en die je begrijpen als je over bijvoorbeeld een toevoeging begint, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw Google Ads campagne tot een succes kunnen maken!
google ads certified professional

Ik wil meer informatie over het starten van een Google Ads campagne

 • Laat jouw gegevens achter
 • Wij bellen je terug om onze werkwijze en de mogelijkheden te bespreken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

"Wij gaan voor tevreden klanten!

De Nationale Adviesbalie zette voor mijn kantoor een succesvolle Google Ads campagne op. Ze begrijpen welk type zaken ik als advocaat graag wil ontvangen! Een prettige samenwerking!"