Is het jou ook opgevallen dat gewone zoekresultaten (de zogenaamde organische zoekresultaten) in Google steeds verder naar beneden verdwijnen? Advertenties worden in Google belangrijker en nemen een steeds prominentere plek in. Hierdoor komen potentiële klanten niet bij jouw kantoor terecht, maar bij een concurrent die bovenaan staat met zijn advertentie. Zonde, want hierdoor loop jij veel klanten mis!

Ga adverteren!

De oplossing ligt voor de hand: ga adverteren! Nou is dat misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Adverteren op Google kost veel tijd en kan je ook veel geld kosten als je dit niet op de juiste manier doet. Je wilt niet alleen maar algemene vragen binnenkrijgen, maar klantcontacten waar je echt iets aan hebt. Wij helpen je daarbij en vinden de klanten die jij zoekt!

Google Ads campagne

Hoe kunnen wij jou in contact brengen met de juiste klant? Dit doen wij door voor jou een Google Ads campagne op te zetten waar niemand omheen kan! Doordat wij 15 jaar ervaring hebben in de juridische dienstverlening en inmiddels al meerdere jaren in Google Ads weten wij precies hoe wij dit voor elkaar kunnen krijgen.

Hoe werkt het?

Voordat we starten met de campagne hebben wij informatie van jou nodig. Jij geeft bij ons aan wat voor klantcontacten je graag zou willen krijgen. Uit welke regio? Welke rechtsgebieden? Wel of geen toevoeging? En wat je budget is. Hoe concreter, hoe beter! Aan de hand van jouw wensen maken wij een pakkende en doeltreffende advertentie voor Google Ads.

Het klantcontact

Staat de advertentie eenmaal online, dan kunnen mensen hierop klikken. Ze komen op een landingspagina waar ze hun contactgegevens kunnen achterlaten. Wij nemen dan contact op met de klant. Ze kunnen ook contact opnemen via een rechtstreeks telefoonnummer van ons. Jullie hoeven deze klantcontacten dus niet zelf te woord te staan. Onze juridische medewerkers doen dit voor jou. Zij kunnen inschatten of een klant die binnenkomt aan jouw eisen voldoet. Vervolgens sturen zij alleen de klanten naar je door die jij wilt ontvangen en waar je ook echt iets mee kan. Dit scheelt jou een hoop onnodige telefoontjes van mensen met algemene vragen.

Kwaliteit advertentie

Doordat alle klantcontacten bij ons callcenter binnenkomen kunnen wij ook goed in de gaten houden of de advertentie de juiste mensen bereikt. Zo niet, dan passen wij de advertentie direct aan. We kunnen dus snel schakelen. Dit is een groot verschil met gewone marketingbureaus. Hierbij wordt vaak na een maand gekeken wat een advertentie heeft opgebracht. Zit er iets in de advertentie niet goed, dan ben je dus een maand geld aan het verbranden voordat hier actie op wordt ondernomen. Wij sturen direct bij. Op deze manier krijg jij de juiste klantcontacten zonder dat je daar onnodig veel tijd en geld aan kwijt bent.

Waarom De Nationale Adviesbalie?

Waarom zou je De Nationale Adviesbalie inschakelen om jouw Google Ads campagnes te doen? Het inschakelen van De Nationale Adviesbalie heeft een groot aantal voordelen boven het inschakelen van een gewoon marketingbureau. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Wij hebben kennis van de juridische dienstverlening en weten welke klanten voor jou interessant zijn.
  • Wij nemen je al het werk uit handen. Dit scheelt je veel tijd en geld.
  • We spreken dezelfde taal. De communicatie wordt hierdoor een stuk makkelijker.
  • Jij bepaalt zelf welke klantcontacten voor jou interessant zijn.
  • Heb je een eigen webbouwer, dan gaan we met hem/haar om tafel om het beste resultaat te bereiken.
  • Doordat klanten via ons callcenter binnenkomen, krijg jij alleen de klantcontacten waar je wat aan hebt.
  • De kwaliteit van de advertenties wordt constant in de gaten gehouden. Wij sturen direct bij als dat nodig is.
  • Het budget bepaal je zelf!

En de kosten?

Natuurlijk wil je graag weten wat zo’n Google Ads campagne gaat kosten. En misschien nog belangrijker… wat het je gaat opleveren. Het is lastig om hier in het algemeen iets over te zeggen, aangezien ieder kantoor andere wensen heeft. Daarom maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Heb je interesse, dan sturen wij je graag een inventarisatielijst toe. Hierop kun je precies aangeven op welke rechtsgebieden je wilt adverteren, in welke regio en of je wel of geen toevoegingen wil ontvangen. Ook stellen wij je een paar vragen over jouw website. Aan de hand hiervan kunnen wij een duidelijk kosten- batenplaatje voor je maken. Dan weet jij waar je aan toe bent en wat een Google Ads campagne voor jouw kantoor kan betekenen.

Contact

Heb je interesse in het starten van een Google Ads campagne bij De Nationale Adviesbalie of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren je graag verder over onze werkwijze en beantwoorden graag jouw vragen.

Nieuwsgierig?

Download onze digitale brochure of neem even contact op. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.
Of bel ons voor vragen op 055-5395650
gebruikelijke belkosten