Je hebt gekozen om een verwerkersovereenkomst af te sluiten of je hebt dit advies gekregen na het doen van de AVG check. Op deze pagina maak je een verwerkersovereenkomst op maat. Heb je de gratis AVG check nog niet gedaan en ben je er niet zeker van of je enkel een verwerkersovereenkomst nodig hebt dan verwijzen wij je eerst naar deze gratis check.

Een verwerkersovereenkomst is verplicht wanneer een ander bedrijf voor jouw organisatie gegevens verwerkt. Veel ondernemers denken er niet aan, maar ook jouw software leverancier, website host en boekhouder hebben toegang tot jouw systemen en dus ook tot eventuele persoonsgegevens. Zorg ervoor dat je deze verwerkersovereenkomst goed regelt.

Wij nemen je dit graag uit handen. Voor €60,- (excl. btw) maken wij een verwerkersovereenkomst op maat. Daarnaast wordt het document gecontroleerd door onze advocaat, zodat je zeker weet dat alles klopt. Zo heb je alles goed op orde!

Hoe werkt het?
  • Doorloop met behulp van onderstaande module stapsgewijs alle vragen die nodig zijn om bovenstaand document op maat op te stellen.
  • Na het beantwoorden van alle vragen is er de mogelijkheid alle antwoorden te controleren en aan te passen.
  • Vervolgens vindt de betaling plaats en zal onze advocaat het document controleren. Indien nodig passen we in overleg zaken aan. Ons streven is om de controle binnen 24 uur te laten plaatsvinden.
  • Zodra de controle heeft plaatsgevonden vind je jouw document in je eigen online omgeving.
  • Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 088-6002820 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.15).

AVG verwerkersovereenkomst module