“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Venlex Advocaten

Venlex Advocaten staat voor kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen en dit zijn de uitgangspunten op basis waarvan wij ons werk doen.

Bij Venlex Advocaten vinden wij dat iedereen recht heeft op een goede advocaat, ongeacht de omvang van je portemonnee. Wij kiezen er dan ook bewust voor om cliënten – zowel particulier als zakelijk – niet alleen bij te staan op declaratiebasis maar ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Daarbij hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij begrijpen als geen ander dat de meeste mensen niet voor hun plezier naar een advocaat gaan. En juist in een lastige situatie hebben cliënten behoefte aan iemand die de tijd neemt voor hun probleem of vraag en vervolgens op een daadkrachtige wijze dat probleem kan aanpakken en oplossen. Om onze cliënten optimaal te kunnen bijstaan hebben al onze advocaten zich gespecialiseerd in een beperkt aantal rechtsgebieden.

Bij Venlex Advocaten dus niet één advocaat voor alles maar een gedegen specialist. Door specialisatie en ervaring kunnen wij u snel en adequaat bijstaan, en dat merkt u in de kwaliteit van onze dienstverlening. De tijd die wie niet hoeven te steken in “het wiel opnieuw uitvinden” kunnen gebruiken wij voor het contact met onze cliënten. Een kwalitatief goede advocaat is niet alleen deskundig, maar stelt vooral zijn cliënten centraal. Tot slot vinden wij het belangrijk dat cliënten op ons kunnen vertrouwen. Voor ons is een afspraak een afspraak en op het moment dat cliënten hun zaak aan ons toevertrouwen mogen ze er op vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om hun probleem op te lossen. Hetzij via een procedure danwel via bemiddeling of met een advies. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wanneer u dus op zoek bent naar een betrokken en gespecialiseerde advocaat die u centraal stelt bij het oplossen van uw probleem, dan bent u bij Venlex Advocaten aan het juiste adres.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken
  • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • DuitsDuits
  • FransFrans

Neem contact op met Venlex Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Venlex Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kelly Dohmen

Voor Kelly staat de mens centraal in haar werk als advocaat en niet de procedure en dat merk je meteen. Kelly neemt echt de tijd

Bekijk profiel
saskia van der linden
Saskia van der Linden

Saskia heeft een goed inlevingsvermogen en dat helpt haar bij haar werk als advocaat. Zij begrijpt goed wat er in haar cliënten omgaat en kan

Bekijk profiel
stephan van weerd
Stephan van Heerd

Voor Stephan staat eerlijkheid en duidelijkheid naar zijn cliënten op de voorgrond. Cliënten die zich in moeilijke situaties bevinden, verdienen het dat zij worden begeleid

Bekijk profiel
stephan van weerd
Stephan van Heerd

Voor Stephan staat eerlijkheid en duidelijkheid naar zijn cliënten op de voorgrond. Cliënten die zich in moeilijke situaties bevinden, verdienen het dat zij worden begeleid

Bekijk profiel