“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Saskia van der Linden

Kantoor: Venlex Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1297 beoordelingen

saskia van der linden

Saskia heeft een goed inlevingsvermogen en dat helpt haar bij haar werk als advocaat. Zij begrijpt goed wat er in haar cliënten omgaat en kan daardoor een passende oplossing vinden voor de vragen en problemen waarmee haar cliënten bij haar komen. Saskia gaat niet over één nacht eis. Zorgvuldigheid staat bij haar met een hoofdletter geschreven. Saskia besteedt ook veel aandacht in het informeren en adviseren van haar cliënten zodat die de juiste keuzes kunnen maken. Of dit nu gebeurd in een procedure of in een proces van onderhandelen, met haar professionele en persoonlijke aanpak weet ze niet alleen haar cliënten maar ook de rechter te overtuigen. Saskia is met name actief op het gebied van het personen- en familierecht, strafrecht en het huurrecht waar haar kwaliteiten het meest tot hun recht komen. Zij is lid van Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) en de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR).

Neem contact op met Saskia van der Linden

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Saskia van der Linden. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.