“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Voor Kelly staat de mens centraal in haar werk als advocaat en niet de procedure en dat merk je meteen. Kelly neemt echt de tijd voor haar cliënten. In de ruim 16 jaar dat zij nu advocaat is, heeft zij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Kelly krijgt dat gedaan wat veel andere advocaten niet lukt. Dat komt omdat Kelly als geen ander in staat is om zelfs in de meest uitzichtloze situaties een creatieve oplossing te verzinnen. Kelly is actief op het gebied van het (jeugd)strafrecht en het sociaal-zekerheidsrecht en heeft op deze twee gebieden een schat aan ervaring. Kelly is ook lid van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (SSZ) en de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Neem contact op met Kelly Dohmen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Kelly Dohmen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.