“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Stephan van Heerd

Kantoor: Venlex Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

stephan van weerd

Voor Stephan staat eerlijkheid en duidelijkheid naar zijn cliënten op de voorgrond. Cliënten die zich in moeilijke situaties bevinden, verdienen het dat zij worden begeleid door iemand die zijn cliënten vakkundig, duidelijk en eerlijk kan adviseren, zonder daarbij de emoties en de belangen van de cliënten uit het oog te verliezen. Cliënten waarderen deze transparante aanpak en dit vertaalt zich ook in goede resultaten voor cliënten. Stephan heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht (inclusief jeugdrecht en mediation). Stephan wordt ook regelmatig door de rechtbank tot bijzondere curator benoemd waarbij hij de taak heeft de belangen van minderjarige kinderen in procedures te behartigen. Daarnaast behandelt hij zaken omtrent schuldsanering (WSNP) en problemen rond bewindvoering. Stephan is lid van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS) en de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR).

Neem contact op met Stephan van Heerd

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Stephan van Heerd. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.