Ontslag of een arbeidsconflict? Wij helpen je gratis!

Wanneer je te maken hebt met ontslag, een arbeidsconflict of andere problemen op het werk, heb je veel vragen. Ook levert het vaak spanningen op. Je voelt je onzeker en dat is niet gek. Schaam je nooit voor de situatie waar je in zit, maar zoek de juiste hulp. Weet dat wij je vrijblijvend kunnen helpen. Onze juridische adviseurs bespreken jouw situatie en beantwoorden al je vragen. Zo heb je snel duidelijkheid over de juiste vervolgstappen. Soms moet je zelf eerst actie ondernemen en soms is er hulp nodig van een advocaat, jurist of mediator. Wij kunnen je dan in contact brengen met een goede specialist in Amsterdam. In alle gevallen luisteren we naar jou verhaal en helpen we je!

Hoe vind je de juiste arbeidsrecht advocaat voor jouw ontslagzaak?

Krijg je te maken met ontslag, dan staat er veel op het spel. Jij bent straks jouw inkomen kwijt. Het is dan ook belangrijk dat je hier zo goed mogelijk uit komt. We merken dat sommige mensen zich schamen en geen hulp durven te zoeken. Hierdoor worden de problemen vaak enkel groter. Wij oordelen niet en luisteren rustig naar jouw verhaal. Vervolgens adviseren we je over de juiste te nemen vervolgstappen.

In veel gevallen is het slim om de hulp van een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Wij brengen jou vrijblijvend in contact met de juiste specialist in Amsterdam. Zo weet je zeker dat je de juiste advocaat inschakelt die pas bij jouw zaak. Het is belangrijk dat het contact met de advocaat goed voelt en je zaak deskundig behandeld wordt. Daarom bieden al onze advocaten, juristen en mediators een gratis kennismakingsgesprek aan. In dat gesprek bespreken zij met jou wat zij voor je kunnen doen, wat de kans van slagen is en natuurlijk ook hoe het met de kosten zit. Gaat het om ontslag, dan is het overigens meestal de werkgever die opdraait voor de juridische kosten. Dat scheelt!

Meer weten? Leg je zaak gratis voor aan onze juridische adviseurs. Zij geven je gratis juridisch advies en brengen je indien nodig in contact met een goede jurist of advocaat in Amsterdam.

Wat vinden onze klanten?

Wij helpen bij alle arbeidsproblemen

Een conflict met je baas, je onveilig voelen op de werkvloer, dreigend ontslag, ontslag op staande voet of problemen met loonvordering of een concurrentiebeding? In al deze gevallen kunnen wij je helpen. Blijf dus vooral niet met vragen zitten, maar neem gerust contact met ons op. Door op tijd informatie in te winnen, kun je grotere problemen voorkomen.

Schaam je ook niet. Wat het probleem of je vraag ook is, wij luisteren naar je en komen met een advies. Contact met ons is altijd gratis! Wij informeren je over jouw rechten en plichten. Vaak is het fijn om dit duidelijk in beeld te hebben en om te weten wat de mogelijkheden zijn. 

Mocht het verstandig zijn om een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam in  te schakelen dan helpen we je hier ook bij! Kortom je hebt niets te verliezen, enkel te winnen!

Vul jouw gegevens in en wij helpen je!

  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat

Bellen kan ook voor direct gratis advies 088-6002812 (gebruikelijke belkosten).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1296 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"