“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Met een service abonnement op maat heeft u toegang tot alle labels (websites) van De Nationale Adviesbalie. U kunt zelf aangeven op welke sites u wilt adverteren met uw profiel. Dit is uiteraard ook mede afhankelijk van welke rechtsgebieden uw kantoor kan oppakken.

Bereik labels

Momenteel beheert de NAB tien websites. Deze websites gaan specifiek in op een bepaald rechtsgebied. Omdat de meeste websites al lang bestaan en veel unieke content bevatten zijn zij goed vindbaar op het internet. Wij mogen elke maand honderdduizenden bezoekers verwelkomen op onze sites. Allemaal bezoekers die op zoek zijn naar juridische informatie of advies. Zorg dat u als kantoor of advocaat zichtbaar bent op de plek waar uw doelgroep komt! Steeds meer mensen zoeken via het internet naar juridische informatie of een advocaat. Het is dus belangrijk om u via verschillende online kanalen te profileren. Onze sites met al onze bezoekers bieden u een sterk advertentie platform.

Ontwikkeling van onze labels

Wij zijn continu bezig om ons als organisatie te ontwikkelen. Ook onze websites zijn continu in beweging. Actuele items worden toegevoegd, de beschikbare content wordt indien nodig aangepast en wij zetten het laatste nieuws erop. Naast de ontwikkeling van de bestaande websites zijn wij ook continu aan het onderzoeken of we nieuwe nichesites kunnen lanceren. Waar heeft de markt behoefte aan en hoe kunnen wij nog meer bijdragen aan een goede informatievoorziening voor onze bezoekers.

Actuele labels

Bekijk het overzicht van onze labels. Heeft u suggesties voor een van onze sites of bijvoorbeeld een idee voor een nieuwe website? Wij staan altijd open voor ideeën van onze partners. Schroom dus niet om deze met ons te delen.