Als jurist, advocaat of mediator ben je het liefst bezig met de dingen waar je goed in bent: het zo goed mogelijk helpen van jouw cliënten! In de praktijk wordt het steeds lastiger om aan deze cliënten te komen. Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. Dit betekent dat jouw website goed vindbaar moet zijn of dat je moet adverteren via Google. En dan zijn er ook nog eens tal van mensen die je bellen met vragen waar je juridisch niets mee kunt. Dit zijn zaken waar je dagelijks veel tijd mee kwijt bent.

Klantcontacten van hoogwaardige kwaliteit

Gelukkig kan dit anders. Wij van De Nationale Adviesbalie (actief sinds 2005) leveren jouw klantcontacten van hoogwaardige kwaliteit. Onze websites zijn goed vindbaar en daarnaast adverteren wij via Google. Wij filteren vervolgens de juridische aanvragen van mensen die bellen. Dit scheelt de bij ons aangesloten advocaten een hoop werk. Zij krijgen vervolgens enkel de klantcontacten doorgestuurd die ook echt juridische bijstand nodig hebben.

Wij zoeken nieuwe kantoren

Omdat wij groeien zijn wij hard op zoek naar nieuwe kantoren om mee samen te werken. Dit geldt voor bepaalde regio’s en/of bepaalde rechtsgebieden. Graag komen wij met jou in contact om te onderzoeken of wij jou kunnen helpen aan mooie zaken.

Nieuwsgierig?

  • Download onze digitale brochure of neem contact op. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.
Of bel ons voor vragen op 088-6002811
gebruikelijke belkosten

Hebben wij ruimte voor jou? Start dan nu een gratis proefperiode!

Om je te overtuigen van de kwaliteit van onze dienstverlening bieden wij jou een gratis en vrijblijvende proefperiode aan. Zo kun je ons eerst beter leren kennen en kun je bekijken of de klantcontacten die wij je doorsturen bevallen. Tijdens de proefperiode krijg je van ons 5 klantcontacten ter waarde van € 149,00 ex btw per klantcontact (nog geen opdracht). Wij kunnen je deze proefperiode aanbieden door de afschaffing van het provisieverbod door de Orde van Advocaten (2018). Wij werken dus helemaal conform de gedragsregels van de NOvA.

Meer informatie of contact

Download onze digitale brochure voor meer informatie. Hebben we jouw interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact. Vul je gegevens in op onderstaand contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook op 055-5395650. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn in jouw werkgebied. Wacht hier niet te lang mee, want de ruimte die wij in onze werkgebieden hebben is helaas beperkt. Dit, omdat wij niet oneindig hulpvragen binnen krijgen. Door het aantal kantoren te beperken zorgen wij ervoor dat het aantal klantcontacten dat jouw kantoor ontvangt op peil blijft.

Start nu een gratis proefperiode!

Vul onderstaand contactformulier in!

Wij bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.
Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar op 055-539 56 50.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners aan het woord over onze samenwerking: