“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Indien u een serviceabonnement afsluit bij De Nationale Adviesbalie krijgt u de beschikking over een online kantoorprofiel en persoonlijk profiel. Het is echter ook belangrijk om een eigen website te hebben. Zo bent u als kantoor of advocaat goed vindbaar op het internet. Lange tijd waren advocaten weinig zichtbaar op het internet. Gelukkig hebben steeds meer kantoren een eigen website waarop ze zichzelf profileren. Heeft u nog geen eigen website? Wij kunnen u verder helpen.

Visitekaartje

Mensen die op zoek zijn naar een advocaat zoeken vaak op het internet. Ze kunnen ook op specifiek op uw kantoornaam zoeken omdat ze via kennissen over u hebben gehoord. Het is dan belangrijk dat u ook vindbaar bent op het internet. Er is veel concurrentie dus een goede website met de juiste opbouw en content is belangrijk om gevonden te worden. Ook is het van belang om een goede en snelle site te hebben. De site moet zowel op een pc als een laptop te bezoeken zijn. Op een site kunt u informatie kwijt, maar ook blogberichten, profielen van de advocaten en contactformulieren. Een eigen website is als het ware een visitekaartje voor de klant.

Hulp bij eigen website

Heeft u nog geen eigen website? Of wilt u een nieuwe site laten maken? Wij werken samen met een ervaren kantoor die gespecialiseerd is in het bouwen van sites. Zij hebben meerdere advocatenkantoren als klanten en weten daardoor waar de doelgroep naar op zoek is. U kunt zelf de teksten aanleveren of gebruik maken van onze tekstschrijvers. Meer weten? Neem contact met ons op.