“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Als u een serviceabonnement afsluit met De Nationale Adviesbalie krijgt u beschikking over een online profiel. Er wordt zowel voor uw kantoor als voor de deelnemende advocaten een profiel gemaakt. Dit profiel is op al onze websites zichtbaar. Een persoonlijk advertentieprofiel voor u en uw kantoor.

Kantoorprofiel

Op het kantoor profiel kunt u alle informatie over uw kantoor kwijt. Wie zijn jullie, hoe zijn jullie ontstaan en wat zijn jullie kernkwaliteiten. Een mooie en persoonlijke manier om iemand kennis te laten maken met jullie. Op het profiel kunt u ook aangeven welke talen er op kantoor gesproken worden, welke extra diensten jullie als kantoor aanbieden en voor welke rechtsgebieden iemand terecht kan. Ook is gemakkelijk terug te vinden welke advocaten werkzaam zijn bij uw kantoor. Iemand kan via uw profiel aangeven dat zij met u in contact willen komen.

Advocatenprofiel

Naast een persoonlijke kantoorprofiel krijgt u bij een serviceabonnement ook de beschikking over een persoonlijk profiel. Kleed uw persoonlijke profiel aan met een foto, een persoonlijke quote en een stuk over uzelf. Zo krijgt u een uniek profiel en kunt u toekomstige cliënten laten zien wie u bent en wat u voor hen zou kunnen betekenen. Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid om blogberichten te plaatsen worden deze automatisch aan uw profiel gekoppeld.

Zichtbaarheid profielen

De profielen zijn te allen tijde zichtbaar op NAB.nl. Daarnaast kunt u zelf aangeven op welke andere NAB-websites u wilt adverteren met uw profiel. Via elke site kan iemand aangeven contact te willen met uw kantoor of u als advocaat.