“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot

Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot is in 1998 gestart als eenmanszaak met een parttime secretaresse. Inmiddels werken er 3 juristen en een secretaresse op het kantoor die de belangen van de cliënten behartigen. Naast het geven van juridische adviezen, het voeren van gerechtelijke procedures, houdt het kantoor zich ook bezig met debiteurenbeheer. Dit gebeurt onder de naam VTS Debiteurenbeheer.

Werkzaamheden

In eerste aanleg zijn de werkzaamheden erop gericht er voor te zorgen dat onze cliënten hun werkzaamheden, in juridische zin, op de juiste wijze kunnen uitvoeren. Dat begint onder meer bij het correct offreren, een goed contract sluiten met gebruik van algemene voorwaarden. Daarbij ondersteunen we ook bij het innen van de facturen.

Cliënt centraal

Bij onze werkzaamheden stellen we de sterke kanten van onze cliënten centraal. Dat is de basis voor de ondersteuning van de cliënt en het oplossen van eventuele conflicten van onze cliënt met derden. Deze positieve instelling maakt het mogelijk de belangen van de cliënt goed te kunnen beschermen en behartigen.

Rechtsgebieden en mediation

Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot heeft veel juridische expertise in huis. Onze juristen kunnen u op verschillende rechtsgebieden bijstaan. Daarnaast is ook mediation mogelijk bij ons. Heeft u interesse in een mediationtraject? Overleg met ons of uw zaak daarvoor geschikt is.

Kleinschaligheid

Door onze kleinschaligheid, kennis van elkaars dossiers en goede planning is het altijd mogelijk om op korte termijn persoonlijk contact te hebben met een jurist van het kantoor. Een afspraak is dan snel geregeld.

Kennismakingsgesprek

Voor het kennismakingsgesprek plannen we een half uur. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Daarna werken we voor onze cliënten op basis van een uurtarief of een juridisch jaarabonnement. Daarbij bestaat de keuze uit een 2-, 4- of 6 uurs jaarabonnement met een gereduceerd uurtarief.

Contact

Wilt u meer weten, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 met telefoonnummer 0900-2021222.

 

Diensten

  • Debiteurenbeheer
  • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • DuitsDuits

Neem contact op met Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met juristenkantoor Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vincent Van 't Slot

Na mijn VWO-opleiding in Coevorden te hebben afgerond heb ik Groningen rechten gestudeerd en deze studie afgerond met een masterdiploma. Tijdens mijn studie heb ik

Bekijk profiel