“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Anastasiia Jansen-Tatarenko

Kantoor: Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

De Nationale Adviesbalie

Anastasiia komt uit de Oekraïne en heeft aan de NASU in Kiev haar rechten bachelor behaald. In 2012 heeft ze aan de Rijksuniversiteit Groningen haar meestertitel Internationaal Recht behaald. Vervolgens is ze als Legal Assistant en Case Manager betrokken geweest bij het Joegoslaviëtribunaal, Cambodjatribunaal en het Internationaal Strafhof.

In 2019 is ze in dienst gekomen bij Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot. Hier richt ze zich voornamelijk op incassozaken, contractenrecht en de algemene rechtspraktijk. Hiervoor heeft ze vrijwilligerswerk gedaan voor VluchtelingenWerk Nederland.

Neem contact op met Anastasiia Jansen-Tatarenko

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Anastasiia Jansen-Tatarenko. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.