“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Vincent Van 't Slot

Kantoor: Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot
9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

Na mijn VWO-opleiding in Coevorden te hebben afgerond heb ik Groningen rechten gestudeerd en deze studie afgerond met een masterdiploma. Tijdens mijn studie heb ik een stage gevolgd bij Advocatenkantoor Johannink in Coevorden.

Tijdens mijn studie en stage deed ik ook al de nodige ervaring op bij Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot, dat eind 1998 is gestart. Ik heb in die periode alle facetten van het juridisch advieswerk doorlopen.

Na het voltooien van mijn opleiding, in 2006, was het een logische stap dat ik voor Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot ging werken om zo mijn kennis en ervaring verder uit te breiden. Naast de algemene praktijk is mijn specialisatie huurrecht. Verder behandel ik de incassozaken en de  procedures die daaruit voortkomen.

Inmiddels ben ik eigenaar van het kantoor en van VTS Debiteurenbeheer. Het debiteurenbeheer is een onderdeel van onze werkzaamheden, dat ik heb ontwikkeld en uitgebouwd. Niet alleen wat cliënten betreft, maar ook de ontwikkeling van een specifiek softwareprogramma.

Ik ben aangesloten bij de NVRA.

Loop uw geld niet achterna, maar tegemoet.

Neem contact op met Vincent Van 't Slot

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Vincent Van 't Slot. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.