Wij helpen jouw familierechtzaken goed te regelen

Hulp nodig bij alimentatie, omgang of echtscheiding? Of ben je op zoek naar een juridische specialist in Amsterdam? Wij kunnen jou helpen met al je vragen en problemen binnen het familierecht. Heb je problemen met de scheiding of alimentatie. Moet je de omgang regelen? Of betaalt jouw ex de alimentatie niet? Het kan allemaal erg onzeker voelen. Het betreft jouw persoonlijke leven en die van je kinderen. Overleg jouw situatie daarom altijd!

Bel ons gerust op om laagdrempelig jouw situatie voor te leggen. Het is fijn als je jouw vragen met iemand kan bespreken en je ervan verzekerd bent dat alles goed geregeld wordt. Daarom zitten onze juridische medewerkers voor je klaar. Zij luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw emoties en weten welke vragen je hebt. De emoties kunnen we niet wegnemen, maar we zorgen er wel voor dat alles goed geregeld wordt. 

Blijf niet zitten met je vragen en bel ons vrijblijvend op 088-6002812 (gebruikelijke belkosten) of vul onderstaand contactformulier in. Wij geven je advies over jouw situatie en brengen je eventueel in contact met een specialist in Amsterdam.

Wat vinden onze klanten?

Hulp in onzekere tijden

Onze ervaren familierecht advocaten rondom Amsterdam weten exact hoe ze jou het beste kunnen helpen. Zij zijn gespecialiseerd in familierechtzaken. Alimentatie, omgang, naamswijzigingen, echtscheidingen, zij weten exact wat er in welke situatie moet gebeuren en wat jouw rechten en plichten zijn.

Emoties kunnen wij niet weghalen. Maar wij zorgen wel voor duidelijkheid en de juiste hulp in onzekere tijden. Onze advocaten zorgen dat de juridische zaken zo goed mogelijk geregeld worden en dat je hier zo goed mogelijk uitkomt. Dit geeft een hoop rust en vertrouwen voor de toekomst. Mochten jullie samen kinderen hebben, dan wil je dat de zaken voor hen goed geregeld zijn en dat dit zo prettig mogelijk verloopt. Al onze familierecht advocaten begrijpen dit. 

In onzekere periodes bieden wij de juiste juridische hulp!

Wij begrijpen jouw emoties, maar zorgen ook dat er rust komt door je te helpen bij al jouw juridische vragen. Wij werken met betrouwbare en ervaren familierecht advocaten rondom Amsterdam. Zij doen dit werk dagelijks en zijn er ook voor jou. Je staat er dus niet alleen voor.

Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 088-6002812 (gebruikelijke belkosten).

Help mij verder

  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat

Bellen kan ook voor direct gratis advies 088-6002812 (gebruikelijke belkosten).

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"