Ga je scheiden? Wij helpen jou graag bij de juridische zaken!

Bij een scheiding komen veel emoties kijken. Het kan je leven helemaal op z’n kop zetten. Zorg dat je tijdig hulp zoekt om de juridische zaken te regelen! Wij begrijpen jou en kunnen jou de juiste juridische hulp bieden.

De medewerkers van De Nationale Adviesbalie luisteren naar jouw verhaal en geven advies waar jij mee verder kan. Is het nodig, dan laten we je bellen door een jurist, advocaat of mediator uit jouw omgeving.

 

Tip:
Wacht niet te lang met het zoeken van hulp.
Hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt om juridische problemen op te lossen!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Leg jouw situatie aan ons voor. Vul het contactformulier in en dan bellen wij jou terug. Natuurlijk kan je ons ook zelf bellen op 088-6002811.

Wij luisteren naar jouw verhaal en proberen samen met jou een goede oplossing te vinden!

Op deze manier helpen we je op weg met jouw juridische probleem. Is er meer hulp nodig? Ook dit regelen wij voor jou! We brengen je dan in contact met een goede advocaat, jurist of mediator bij jou in de omgeving.

Wie is De Nationale Adviesbalie?

Voor je jouw juridische vraag aan ons stelt is het misschien fijn om te weten door wie je geholpen wordt, waarmee we jou kunnen helpen en waarom wij doen wat we doen.

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team. We werken nauw met elkaar samen. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.

Drempel wegnemen

Om hulp vragen is niet makkelijk. Helemaal als het om een juridische kwestie gaat vinden mensen het lastig om aan de bel te trekken. Het is ook nogal wat om bij een advocaat binnen te stappen. Een behoorlijke drempel voor veel mensen, die vaak ook nog in een hele onzekere periode zitten. Deze drempel willen wij wegnemen. Hoe langer je wacht met het zoeken van hulp hoe lastiger het vaak wordt om het probleem op te lossen! Heb je een vraag, hoe klein ook, stel hem. Domme vragen bestaan niet! Onze adviseurs luisteren naar je en zullen er alles aan doen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Je mag ons altijd even bellen of mailen. Vind je chatten of appen makkelijker, dan kan dat natuurlijk ook.

Waarmee kunnen wij jou nog meer helpen?

Soms is alleen advies niet genoeg en is er zwaarder geschut nodig.

Soms heb je naast advies ook andere hulp nodig van bijvoorbeeld een advocaat, jurist of mediator.  Gelukkig kunnen we jou daar ook bij verder helpen. Wij hebben namelijk goede contacten met heel veel specialisten door heel Nederland. Is het nodig, dan vragen wij aan een specialist bij jou in de buurt om even vrijblijvend contact met je op te nemen. Wij kennen de advocaten, juristen en mediators waar wij mee samenwerken persoonlijk en weten precies wie er bij jouw situatie zou passen. Zo weet jij zeker dat jij de juiste hulp krijgt.

Kortom De Nationale Adviesbalie:

 • Luistert naar jouw verhaal
 • Is jouw persoonlijke hulp bij juridische problemen
 • Juridisch advies in gewone mensentaal
 • Geeft advies waar jij echt iets aan hebt
 • Komt met een oplossing voor jouw probleem

Ik help je graag bij jouw juridische probleem. Samen met jou ga ik op zoek naar een oplossing.

 • Mieke van De Nationale Adviesbalie
Of bel ons voor vragen op 088-6002811
gebruikelijke belkosten

Wat vinden onze klanten?

200.000+
Bezoekers per maand
8.000+
Tevreden klanten
100+
Adviesgesprekken per dag
100%
Kennis van alle regels

Help mij verder

14124-NAB-Website-7093
 • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
 • Wij geven jou advies op maat
Bellen kan ook voor direct gratis advies
088-6002811 (gebruikelijke belkosten)

Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 088-6002811 (gebruikelijke belkosten)

 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Jouw persoonlijke hulp bij juridische problemen
 • Een oplossing die bij je past
 • Advies in gewone mensentaal
 • Direct deskundig advies