Wij helpen jou om de scheiding goed te regelen

Een scheiding maakt veel los. Naast alle emoties die het met zich meebrengt, moet er ook ontzettend veel geregeld worden. Het kan allemaal erg onzeker voelen. Kan jij bijvoorbeeld wel in het huis blijven wonen? En wat gebeurt er met de kinderen? Er verandert een hoop en het is belangrijk om alles goed te regelen en duidelijke afspraken te maken. Zowel voor je eigen toekomst als die van je kinderen.

Het is fijn als je jouw situatie met iemand kan bespreken en je ervan verzekerd bent dat alles goed geregeld wordt. Daarom zitten onze juridische medewerkers voor je klaar. Zij luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw emoties en weten welke vragen je hebt. Het verdriet kunnen we niet wegnemen, maar we zorgen er wel voor dat alles goed geregeld wordt. 

Blijf niet zitten met je vragen en bel ons vrijblijvend op 088-6002812 (gebruikelijke belkosten) of vul onderstaand contactformulier in. Wij geven je advies over jouw situatie en brengen je eventueel in contact met een specialist bij jou in de buurt.

Wat vinden onze klanten?

Hulp in deze moeilijke periode

Onze ervaren familierecht advocaten weten exact hoe ze jou het beste kunnen helpen. Wij kunnen de emoties niet weghalen. Wel zorgen we dat de juridische zaken zo goed mogelijk geregeld worden en dat je hier zo goed mogelijk uitkomt. Dit geeft een hoop rust en vertrouwen in de toekomst. Mochten jullie samen kinderen hebben, dan wil je dat de scheiding voor hen zo prettig mogelijk verloopt. Al onze familierecht advocaten begrijpen dit. Zij stellen een goed ouderschapsplan op waarin met alle zaken rekening gehouden wordt.

In deze moeilijke periode bieden wij de juiste juridische hulp!

Wij begrijpen jouw emoties, maar zorgen ook dat er rust komt door je te helpen bij de juridische kant van de echtscheiding. Wij werken met een landelijk netwerk van betrouwbare en ervaren familierecht advocaten. Zij doen dit werk dagelijks en zijn er ook voor jou. Je staat er dus niet alleen voor.
Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 088-6002812 (gebruikelijke belkosten).

 

Help mij verder

  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat
Bellen kan ook voor direct gratis advies
088-6002812 (gebruikelijke belkosten)

Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 088-6002812 (gebruikelijke belkosten)

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1297 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"