In goed overleg uit elkaar met een mediator!

Vindt je het belangrijk om met elkaar goede afspraken te maken bij een echtscheiding? Afspraken die bij jullie beide passen? En om samen de scheiding af te ronden? Dan is mediation een goede manier voor jullie. De mediator begeleidt jullie bij het maken van de afspraken rondom de scheiding en zorgt ervoor dat alles juridisch gezien goed geregeld wordt. Het is fijn als je op deze manier uit elkaar kunt gaan. Ook scheelt het vaak problemen in een latere fase omdat jullie beide achter de afspraken staan.

Maar hoe weet je welke mediator in Rotterdam goed is en de juiste ervaring heeft? Er zijn tegenwoordig zoveel mediators. De Nationale Adviesbalie werkt al ruim vijftien jaar samen met een aantal betrouwbare kantoren in de regio Rotterdam. Wij kennen al onze mediators persoonlijk en weten daarom goed welke mediator bij jullie past. Het is belangrijk dat het contact met de mediator goed voelt en je zaak deskundig behandeld wordt. Meer weten? Leg je zaak gratis voor aan onze juridische adviseurs.

Wat vinden onze klanten?

Wie zijn wij?

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies en hulp over echtscheidingen en andere rechtsgebieden. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Zo vind je altijd de informatie die jij nodig hebt.

Zit je met een juridische kwestie? Dan komen er heel wat vragen op je af. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze juridische medewerkers zitten voor je klaar om al jouw juridische vragen te beantwoorden en adviseren welke vervolgstappen verstandig zijn in jouw situatie. Indien er hulp nodig is van een specialist brengen wij je graag in contact met een ervaren advocaat, jurist of mediator bij jou in de buurt. Zo ben je verzekerd van de juiste hulp in jouw situatie.

Ik wil hulp van een mediator!

 

  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat
Bellen kan ook voor direct gratis advies
010-3130944 (gebruikelijke belkosten)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"