Wil jij je weer bezighouden met waar het echt om draait?

Als advocaat hou jij je het liefste bezig met waar jij goed in bent. Toch ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt aan andere zaken zoals je vindbaarheid op het internet, nieuwe cliënten binnenhalen en algemene vragen beantwoorden aan de telefoon en nazorg.

Dit zijn allemaal punten die nodig zijn om een goedlopende praktijk te runnen, maar wij kunnen ons voorstellen dat jij je liever ergens anders mee bezighoudt. Gelukkig zijn wij er. Wij kunnen je dit uit handen nemen, zodat jij je weer kunt richten op het helpen van jouw cliënten. 

Maak nu gebruik van onze gratis proefperiode en ontvang vijf klantcontacten zonder kosten!

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Wij zorgen dat jouw kantoor goed gevonden wordt door de juiste cliënten die ook daadwerkelijk juridische hulp nodig hebben. Hierdoor hoef jij je niet meer bezig te houden met adverteren. Dit scheelt je een hoop tijd en geld.
 • Je krijgt van ons een constante stroom aan gefilterde klantcontacten, waarbij wij de intake al voor je hebben gedaan.
 • Wij beantwoorden zelf alle algemene vragen. Dit scheelt jou een hoop telefoontjes.
 • Wij houden de klanttevredenheid van de toegestuurde klantcontacten voor je in de gaten.

Interessant? Maak dan nu gebruik van ons gratis kennismakingsaanbod!

Een nieuwe samenwerking aangaan kan best lastig zijn, hoe werkt het precies en bevalt het wel? Daarom bieden wij jou een gratis kennismaking. Wij sturen jou kosteloos vijf klantcontacten. Jij bepaalt zelf uit welke regio jij de klantcontacten wil ontvangen en welke rechtsgebieden jij wil oppakken. Op die manier krijg je een goed beeld van de leads die wij jou kunnen bieden en onze werkwijze. Aan de hand hiervan kan je vervolgens een weloverwogen besluit maken of een samenwerking met de Nationale Adviesbalie voor jou interessant is of niet. 

Meer weten? Download onze brochure.

Lees meer over een samenwerking met De Nationale Adviesbalie in onze brochure. Wil je liever meteen een afspraak maken voor een gratis proefperiode, bel dan gerust even met Eric Coppens op 06-21510567 of mail naar ecoppens@nab.nl.

02Bob Parmentier van Parmentier Advocaten Haarlem

Als advocatenkantoor wil je kunnen rekenen op betrouwbare partners. Bij ons gaat het om kwaliteit en het vertrouwen dat wordt uitgestraald. Cliënten moeten zich oprecht thuis voelen bij ons. 

Een partner die hierop aansluit is zeer moeilijk te vinden. Wij zijn dan ook heel blij dat wij de NAB hebben gevonden en koesteren onze relatie. Ook bij hen staat betrokkenheid en serviceverlening hoog in het vaandel. Dienstverlening, zoals het hoort.

De medewerkers van de NAB vangen onze potentiële cliënten op nog voordat zij weten dat zij onze cliënt worden. Een zaak komt goed voorbereid bij ons binnen en wij kunnen direct aan de slag. Een warme ontvangst is het mooiste begin van een dossier. Wij bevelen NAB van harte aan.

03Marry Buijsrogge van Advocatenkantoor Buijsrogge Arnhem

Ik werk sinds 2008 samen met de NAB, nog steeds tot volle tevredenheid. De contacten zijn zeer plezierig en de lijnen zijn kort. Er is ruimte voor overleg van beide zijden.

De (potentiele) klanten worden geacquireerd door de NAB en worden eerst te woord gestaan door een medewerker van de NAB. Indien het probleem niet direct opgelost kan worden, worden deze potentiele cliënten doorverwezen.

Het is vervolgens de advocaat die met de cliënt bepaalt welke vervolgroute gevolgd moet worden. Voor mij is deze manier van werken efficiënt en plezierig omdat ik mij met name met de inhoud kan bezighouden.

01Cees de Wit van Bouwman advocaten Schijndel

Sinds enige jaren maken wij gebruik van de service van Nationale Adviesbalie. Ik zeg bewust “service” en geen “dienst”.

De meerwaarde van Nationale Adviesbalie is gelegen in het feit dat de NAB het kaf van het koren weet te scheiden. De zaken die worden doorgeleid, worden voorzien van relevante informatie. Dit zorgt ervoor dat wij met potentiële cliënten snel tot de inhoud van de zaak kunnen komen. Dit maakt het contact met cliënten makkelijker en scheelt tijd.

We hopen nog lang met de Nationale Adviesbalie te kunnen en mogen samenwerken.

Hoe werkt het?

Onze juridische websites trekken maandelijks 250.000 bezoekers. Zelf beantwoorden wij de algemene vragen. Is er echter verdere juridische hulp van een advocaat nodig, dan kom jij in beeld. Wij filteren de aanvragen en sturen alleen de cliënten naar jou door waar je ook echt iets mee kan. 

Op deze manier profiteer jij van onze uitstekende positie in Google en hoef je geen dure advertentiecampagnes te voeren. Wij zorgen voor een constante stroom aan nieuwe cliënten

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom bellen wij alle cliënten ook na een paar maanden na om te informeren hoe alles verder is gegaan en of zij tevreden zijn. Op die manier zijn wij een mooi visitekaartje van jouw kantoor en helpen wij met de klantenbinding

Waarom samenwerken met De NAB

 • Profiteer mee van onze 250.000 bezoekers per maand en onze 15 jaar ervaring
 • Wij staan jouw potentiële cliënten keurig te woord en helpen verder waar dat kan
 • Je krijgt alleen serieuze cliënten doorgestuurd
 • Jij houdt tijd over voor het werk dat je graag doet
 • Je bepaalt zelf hoeveel klantcontacten je maandelijks wil ontvangen
 • Ontvang nu vijf gratis klantcontacten om kennis met ons te maken!

Wil jij vijf gratis klantcontacten van ons ontvangen?

Heb jij interesse in een samenwerking en wil je weten wat je van ons kan verwachten? Neem dan contact op voor het inplannen van een gratis proefperiode. Hiervoor kan je terecht bij Eric Coppens. Hij is te bereiken op 06-21510567 of per mail op ecoppens@nab.nl.

 

Vraag onze brochure aan

 • Vul jouw gegevens in op onderstaand formulier
 • Je ontvangt direct onze brochure met daarin alle informatie over een samenwerking met De Nationale Aviesbalie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"

250.000+
Bezoekers per maand
175+
Advocaten
2.700+
Adviesgesprekken per maand