“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Smit & Smit Advocaten

Smit & Smit Advocaten is een jong en eigentijds advocatenkantoor waar u als cliënt, particulier of zakelijk, centraal staat. Wij kunnen u adviseren en bijstaan in kwesties omtrent het arbeidsrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Ons kantoor is laagdrempelig en wij vinden dat u gewoon moet kunnen binnenlopen wanneer u een juridische vraag heeft. Daarnaast staat de telefoon ook buiten kantoortijden aan en zijn wij daardoor (vrijwel) altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp. De lijnen zijn kort: als u ons belt krijgt u direct één van onze advocaten aan de lijn. Een eerste intakegesprek van 30 minuten is bovendien gratis, zodat u een goede inschatting kunt maken van uw rechtspositie en u vrijblijvend kunt kijken of u met ons kantoor in zee wilt gaan. Wij kunnen u bijstaan tijdens procedures maar wij kunnen u uiteraard ook in het voortraject van advies voorzien om zo mogelijk een gang naar de rechter te voorkomen.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Neem contact op met Smit & Smit Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Smit & Smit Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rosanne Silven

In het personen- en familierecht staat Rosanne zowel particulieren als ondernemers bij. Rosanne probeert de zaak op een zakelijke manier af te wikkelen, maar heeft

Bekijk profiel
lydia visscher
Lydia Visscher

Lydia Visscher is na het behalen van de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam in 2012 beëdigd als

Bekijk profiel