“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Rosanne Silven

Kantoor: Smit & Smit Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

In het personen- en familierecht staat Rosanne zowel particulieren als ondernemers bij. Rosanne probeert de zaak op een zakelijke manier af te wikkelen, maar heeft daarbij niet alleen oog voor de juridische aspecten van de zaak. Er is ook ruimte voor de emotionele aspecten. Met name het rekenkundige aspect binnen het personen- en familierecht vindt zij een uitdaging. Verder probeert Rosanne altijd te bezien of in overleg afspraken kunnen worden gemaakt, vooral als er kinderen betrokken zijn. Een gerechtelijke procedure gaat zij echter niet uit de weg en zij houdt het belang van haar cliënt altijd nauwgezet in de gaten.

In het arbeidsrecht staat Rosanne zowel werkgevers als werknemers bij. Met name het voeren van onderhandelingen is een aspect dat Rosanne interessant vindt. Zij beziet altijd de mogelijkheid om in overleg tussen partijen tot afspraken te komen, zodat partijen zich relatief snel weer op de toekomst kunnen richten.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Rosanne Silven

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Rosanne Silven. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.